mandag den 18. april 2011

IOS ja Android jatkaa väkisin mobiili pelimarkkinoilla, konsolit ovat edelleen vahvat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/18/ios-and-android-continue-chipping-away-at-mobile-gaming-market/:


Let's face it - älypuhelimet (eli IOS ja Android-laitteet) ovat hitaasti väkisin kannettava pelimarkkinoilla. Jos muistatte, Apple otti mukava siivu ja markkinaosuuden pie - ja kuten huomaat yllä olevassa kuvassa, me näemme samaa suuntausta tällä kertaa. Tietojen mukaan Flurry ja NPD Group, IOS ja Android ansaitsevat melkoinen möhkäle tulot kannettavien pelaamista ohjelmiston alalla, jossa Nintendo DS: n määräävää markkina-osuus laski 70 prosentista vuonna 2009 vain 57 prosenttia vuonna 2010 sijoittaa tulokkaita . Saatamme olla näkemättä alenevat samassa suhteessa tuloihin, koska PSP ja DS ovat tulossa ulos tieltä NGP ja 3DS - mutta tämä kaavio puhuu ainoastaan ​​nykyisen sukupolven kannettavat. Mutta hei, se on helppoa lähes kuka tahansa voi viettää yksi uros on täysimittainen peli, eikö? Head ohi tauon hieman videopelin tuloja tilastot, olkaa hyvä.



Alla olevassa taulukossa, huomaat, että yhdistelmä IOS ja Android vain asettaa kahden vuoden 8 prosenttia kokonaistuloista koko videopelien ohjelmistojen markkinoilla. Toki molemmat käyttöjärjestelmät ovat purema pois kannettavien tilaa, mutta verrattuna koko videopeliohjelmat tuloja, ne eivät syrjäyttämään konsolit. Olemme todella nähdä lasku kannettava pelaamiseen tulojen kokonaismäärä 29 prosentista 24 prosenttiin Yhdysvaltojen herkullinen peli piirakka, kun taas konsolipelit ovat hyppäsi viisi prosenttia välin. Heads up kuitenkin nämä tilastot eivät seuraa käyttöä, vain dollareita käytetään - ei mitään sanoo, että kaveri, joka osti Moundsin DS ohjelmisto ei viettää koko päivän hänen NeoGeo Pocket Color sijaan.

Jatka käsittelyssä IOS ja Android jatkaa väkisin mobiili pelimarkkinoilla, konsolit ovat edelleen vahvat


IOS ja Android jatkaa väkisin mobiili pelimarkkinoilla, konsolit ovat edelleen vahvat perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 huhtikuu 2011 04:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TUAW | lähde Tuulenpuuska | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar