mandag den 18. april 2011

UAE suunnitelmat sähköpostipalomuurin kieltoa yksityishenkilöiden ja pienten yritysten?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/uae-plans-enterprise-class-messaging-ban-for-individuals-and-sma/:


Nähdäkseni Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ei ollut tyytyväinen vakoilusta sopimusten että RIM käyttöön - nyt hallituksen telealan sääntelyviranomainen aikoo kuulemma rajoittaa BlackBerry Enterprise Server (BES) palvelut yrityksille yli kaksikymmentä BlackBerry tilit jokaisen. Mielenkiintoista on, että TRA itse kiistää, että palvelut ovat pysähtynyt henkilöillä tai pienyrityksillä, vaikka RIM itse väittää, että tällainen kielto on todellakin voimaan, vaikka RIM väittää myös, että "olisi industrywide politiikkaa sovelletaan tasapuolisesti kaikkiin yritysratkaisuna tarjoajat, "onneksi viittaa siihen, että kilpailijat olisivat myös vaikuttaa . Kielto on ilmeisesti tarkoitus 1. toukokuuta joten ei tule pitkä aika odottaa - ainakin, näemme kuka kertoo totuuden kaksi viikkoa tänään.

UAE suunnitelmat sähköpostipalomuurin kieltoa yksityishenkilöiden ja pienten yritysten? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 23:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AP , WSJ , TRA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar