mandag den 18. april 2011

Meizu MX olla Jack Wong ensi unelma puhelin, tulossa HDMI-out vuoden loppuun mennessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/meizu-mx-to-be-jack-wongs-next-dream-phone-coming-with-hdmi-ou/:


Se on vain ollut 109 päivää vuodesta Meizu n merkittävä käynnistää M9 Android, mutta kuten kaikki tiedämme, ei ole mitään pysäyttäminen meidän mies Jack Wong mistä kiusanteko hänen seuraava lippulaiva puhelimen hänen foorumilla. Aiemmin nimellä M9II , Wong on nyt nimetty uudelleen tämän 4 tuuman luurin MX - ilmeisesti lyhenne "Meng Xiang" tai "unelma" mandariinikiinaa, mutta X voi myös ovelasti tuplata kuin roomalainen 10 täällä. Myös yhteinen on edellä tosielämän laukaus MX malli - ei kaukana aikaisemmin tehdä - mikä on oikein nähnyt chillaxing toimitusjohtajan sänkyyn. Erillisessä foorumilla säiettä, meille kerrotaan, että HDMI ja koaksiaalista digitaalilähtöä on läsnä MX, ja 16GB malli julkaistaan ​​vuoden loppuun mennessä luultavasti ¥ 3580 (548 dollaria). Vaikka tämä on merkittävä hyppäys M9: n ¥ 2699 (413 dollaria), Wong vaatii, että molemmat puhelimet on sama voittomarginaalia, ja rehellisesti sanottuna, tämä on silti aika paljon joidenkin Cortex-A9 hyvyys alla suuremman näytön. Tulemme täällä odottamassa, Meizu!

Jatka käsittelyssä Meizu MX olla Jack Wong ensi unelma puhelin, tulossa HDMI-out vuoden loppuun mennessä


Meizu MX olla Jack Wong ensi unelma puhelin, tulossa HDMI-out vuoden loppuun mennessä alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 22:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Meizu Me | lähde Meizu BBS | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar