søndag den 9. januar 2011

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

EMC-insinööri varastaa lähes $ 1 miljoonan Kit One Piece at a Time

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ttqLsQlXrjU/story01.htm:
aesoteric kirjoittaa "EMC testaaja on tunnusti syyllisyytensä varastaa lähes 1.000.000 dollaria arvoinen pakki työnantajaltaan. Hän kuulemma oli määrittelemätön tavaran varastoinnista jättiläisen North Carolina tehdas käyttää" pieni pussi "salakuljettaa pakki pois ennen myyntiä sen Internetin salanimellä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Quanta on 7-tuumainen Android tabletti nuken laikullinen CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/quantas-7-inch-android-tablet-dummy-spotted-at-ces/:
Jos et ole jo kyllästyneet tabletteja , täällä on toinen joka bongasimme pientä Taiwanin esittelytiski CES . Toki tämä Anadem Q07 - rebadged Quanta laite - oli vain nukke, mutta tämäkin voisi helposti voittaa paljon halpoja Android laatat on kauneuskilpailu. Koteloitu sisällä kromi kehys ja hopea runko on 7-tuumainen 800 x 480 näyttö (joka on hieman underwhelming), sekä Samsungin S5PV210 prosessori - lähinnä Hummingbird siru, mutta eri paketissa - underclocked 800 MHz, mutta silti pystyvät käsittelemään 1080p videon toistoa. Siellä ei ole paljon muualla spec sheet, mutta näimme micro-USB-portti, HDMI mini-liitin, microSD-korttipaikka, SIM-korttipaikka, ja stereokaiuttimet on Q07. Luonnollisesti sinun kuulla, kun me törmätä tällä Froyo tabletti kerran.

Quanta on 7-tuumainen Android tabletti nuken laikullinen CES perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 17:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

MOG Fusion nostaa palkkion musiikkipalvelu autoja, tai niin katti toivoo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/mog-fusion-to-bring-premium-music-service-to-cars-or-so-mog-hop/:
Katti on demand-musiikin tilauspalvelun voisi olla tulossa auton lähellä sinua. Jännittääkö? Sinun pitäisi olla. Tämän vuoden CES-autonvalmistajien oli tulossa out-puolue, kun se tulee autossa infotainment , ja katti on champing on vähän hypätä kelkkaan. Yhtiön mukaan sen äskettäin perustetun katti Fuusio-ohjelma on saatavilla valita toimittajat ja valmistajat CE-ja autoteollisuudessa, joissa API ohjelma on saatavilla "Valitse kumppaneita" ja Visteon Oyj on nimetty erityisesti. On edelleen epäselvää, miten tarkalleen sävelet toimitetaan, mutta olemme varmasti kaikki, jotka paljastuvat aikanaan. Ei läheskään tarpeeksi nopea tyydyttää sinua, olemme varmoja, mutta hei ...

Jatka käsittelyssä MOG Fusion nostaa palkkion musiikkipalvelu autoja, tai niin katti toivoo

MOG Fusion nostaa palkkion musiikkipalvelu autoja, tai niin katti toivoo perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 16:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Katti | Lähetä | Kommentit

Voisiko tämä olla vuonna saamme ojaan kaapeli-tv?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/could-this-be-the-year-we-get-to-ditch-the-cable-box/:
Olemme tulossa CES vuosia tarkastella demoja tekniikoihin, olkaamme katsella HDTV ilman digisovitinta, ja silti olemme vuotta myöhemmin juuri muita vaihtoehtoja kuin etsiä paikka laittaa että laatikko. Iso epäonnistumiset ovat olleet CableCARD ja sitten tru2way , jotka molemmat on ollut vain vähäinen vaikutus valtavirran Amerikkaan. Tästä kaikesta huolimatta pettymys vuosien varrella, tulimme pois CES tänä vuonna sellainen tunne, että tämä saattaisi olla vuosi. Tietysti houkutteleva Vegas on vielä hellittää, mutta kun Time Warner Cable, Comcast, DirecTV ja Verizon FiOS TV on samassa näyttelyssä lähettää lähes saman viestin ja osoittaa demoja, meillä on kova aika ei ottamassa skeptinen kilpi alas hieman. Valitettavasti se ei ollut aivan sama viesti, ja jos klikkaat kautta saatat löytää paikkansa tulevaisuuden miten tv toimitetaan.

Jatka käsittelyssä Voisiko tämä olla vuonna saamme ojaan kaapeli-tv?

Voisiko tämä olla vuonna saamme ojaan kaapelivirityslaite? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 16:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tämä päivä Engadget: CES extravaganzas yllin kyllin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/this-day-in-engadget-ces-extravaganzas-galore/:
Tervetuloa " Tämä päivä Engadget ", jossa crack avata arkistot ja ottaa hassu muistelen muistoja ja hetkiä Syöte ohi. Ole hyvä liittyä meihin tällä matkalla alas random access memory lane.

Jos et ole elänyt Boulder viime viikolla tai niin, olet varmaan huomannut, että CES on meneillään upea, sairaus-asiakkuutta Las Vegas, Nevada. Asia on, Engadget on ollut käynnissä tämän pelin kauan aikaa, ja vaikka historiallisesti asiat ovat yleensä kääre ympärille 9. päivä kunkin vuoden tammikuussa jäänteet, wrap-ups, ja gadget krapulaa on lähes yhtä hauskaa muistella kuin näkyä. Joten, me pukeutua todella erinomainen CES 2011, ajattelimme ottaa muistella edellisten CES wrap-up, isoja päivää, ja jotkut suorastaan outo niistä tässä nostalginen episodi Tämä päivä Engadget .

Jatka käsittelyssä tämä päivä Engadget: CES extravaganzas yllin kyllin

Tämä päivä Engadget: CES extravaganzas yllin kyllin perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 16:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Pot kasvattajan Tietosuoja Challenged

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E49kv_QnG58/story01.htm:
damaged_sectors kirjoittaa "kartta-merkinnän, mikä pitäisi olla salaisia paikkoja on 60 varasto-ja muihin rakennuksiin, joissa lääkekannabista on kasvanut Boulder on vahingossa tehty julkista kaupunki. Virkamiehet sanovat" valvonta "johdatti heidät julkaista kartta kaupungin Web-sivusto. Kathy Haddock Boulder's yliassistentti kaupungin asianajaja, joka neuvoo neuvoston lääkekannabiksen kysymyksistä, sanoi torstaina, että kartta olisi poistettu kaupungin verkkosivuilta. Ei salaliitosta täällä ihmiset. Muita uutisia neuvosto päättää sen tammikuu 18 kokousta, onko Boulder pitäisi kiertää auki kirjaa säädös vapautuksen viljelyn keskuksia vaatimalla hakijoiden lääkekannabiksen toimiluvissa luopua oikeudestaan yksityisyyteen. Neuvosto voisi pakottaa kaikki kasvukeskuksista allekirjoittamaan tällaisia poikkeusluvasta saamisen edellytyksenä kaupungin myönnetty toimiluvassa. Vaikka riski tämä helpottaisi liittovaltion viranomaisten raid kasvaa, ops ehkä koske valtuuston jäsenet ja muut vastustavat lääkekannabiksen - Täytyy ihmetellä, millaista mentaliteetin ajattelee altistaa viljelijöiden hyvin todellinen riski, aseelliset ryöstöt Rikolliset on perusteltua. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muotia tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tämä hinta, kun on kyse myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Toyota Entune infotainment järjestelmän käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/toyota-entune-infotainment-system-hands-on-video/:
Toyota Entune infotainment järjestelmän käytännön
Toyota on yhä suurin auto valmistaja maailmassa, kätevästi trumping GM ja Ford , ja Prius juhlii 10-vuotis on selvää yritys voi varmasti aiheuttaa teollisuudelle, kun se haluaa. Ei niinkään pitkälle viihdettä ja älypuhelinten integroinnista. Siellä yhtiö on jäljessä kilpailua, Fordin SYNC ja niiden kaltaiset, mutta nyt se tekee ison askeleen eteenpäin Entune, ja se valitsi tämän vuoden CES tehdä se . Toyota oli ystävällisesti meille ajaa hyvin varhaisessa demo yksikkö kautta vauhti. Pidä käsittelyssä meidän näyttökertoja.

Jatka käsittelyssä Toyota Entune infotainment järjestelmän käytännön (video)

Toyota Entune infotainment järjestelmän käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Samsungin ultrathin 9-sarjan kannettava tulossa helmikuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/samsungs-ultrathin-9-series-laptop-coming-in-february/:
Meillä ei ollut päivämäärää Samsungin 9-sarjan , kun se tuli virallisesti pari päivää sitten, mutta nyt teemme: se on tulossa ensi kuussa. Sammyn lehdistötiedote varmistaa ajaa meitä kaikkia bodacious silmälasit tästä 13,3 tuuman kone, myös LED-taustavalaistu näyttö 400 nits kirkkautta, 128GB SSD, 1,4 GHz Core i5-2537M prosessorin, ja MacBook Air-kuten mittasuhteet, ennen kuin annat sen saapumista kuun helmikuussa 2011. Lähtöhinta on edelleen korkea ja mahtava 1599 dollaria, mutta et saa melko tähtien kannettavan käteistä rahaa. Tutustu koko ilmoitukseen tauon jälkeen.

[Kiitos, Mario]

Jatka käsittelyssä Samsung ultrathin 9-sarjan kannettava tulossa helmikuussa

Samsungin ultrathin 9-sarjan kannettava tulossa helmikuussa perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ahven: Bluetooth kaiutin / älypuhelin telakka unelmiesi merenkulku pian ja 180 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/perch-the-bluetooth-speaker-smartphone-dock-of-your-dreams-s/:
Okei, joten ehkä se venyttää, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että Hulvatonta n uusin sosiaalisesti kehittynyt tuote on yksi Slicker langaton kaiutin / telakka komboja siellä. Dubbed Ahven, tämä kaksiosainen laite toimii itsenäisenä Bluetooth puhuja jos haluat, mutta se sisältää myös telakka-tarjottimelle pidät laitetta myös latauksen. Se on malli ja merkki agnostikko, ja se on jopa valmiiksi, jotta juuri nyt 179,99 dollaria. Gallerian alla, mutta älä sukella jos olet helposti itseesi silmänruokaa.

Jatka käsittelyssä Ahven: Bluetooth kaiutin / älypuhelin telakka unelmiesi merenkulku pian ja 180 dollaria

Ahven: Bluetooth kaiutin / älypuhelin telakka unelmiesi merenkulku pian ja 180 dollaria perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Omituinen | Lähetä | Kommentit

Uusi Laser Tekee Pirates Wish he käyttivät Eye-Merkit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czK6MJMn6G8/story01.htm:
vieux schnock kirjoittaa "New Scientist on artikkeli uuden laser kehittämä yritys Farnborough, Iso-Britannia, jonka tavoitteena on estää nykyaikaisen avomerellä merirosvoja. harkitaan" varoituslaukaus "ja" harhauttaa epäillään merirosvot eikä vahingoittaa heitä, "metriä leveä papu voi skannata merirosvojen 6-metrinen kilpasoutuveneet ja vaikeuttaa heidän tähdätä AK-47 tai raketti käyttövoimaa kranaatit laivaa."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.