søndag den 9. januar 2011

Obaman hallinto liikkuu eteenpäin ainutlaatuinen ID kaikille amerikkalaisille, kauppaministeriön pää-järjestelmälle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/obama-administration-moves-forward-with-unique-internet-id-for-a/:
Presidentti Obama on viestittänyt, että hän antaa Yhdysvaltojen kauppaministeriön viranomainen yli ehdotettujen kansallisten tietoverkkojen toimenpide, joka aiheuttaisi jossa jokainen amerikkalainen ainutlaatuisen online henkilöllisyys. Muut ehdokkaat aiemmin mainittiin johtamaan uuden järjestelmän mukaan NSA ja Department of Homeland Security, mutta ilmoitus siitä, että kauppaministeriön tekee työtä olisi hyvä ryhmät, jotka ovat lisänneet huolta turvallisuudesta virastojen tehdä kaksinkertainen velvollisuus poliisin ja tiedustelupalvelujen työtä . Niin joka tapauksessa, entä tämä yksilöllinen tunnus me kaikki saada? No, vaikka yksityiskohdat ovat vielä melko vähäiset, Yhdysvaltain kauppaministeri Gary Locke, joka puhui tilaisuudessa Stanford Institute korosti, että uusi järjestelmä ei olisi sukua kansallinen henkilökortti tai valtion määräysvallassa järjestelmä, mutta se lisäisi turvallisuutta ja vähentää tarvetta ihmiset muistaa kymmeniä salasanoja online. Anteeksi, Locke, kuulostaa kansallinen tunnus järjestelmä meille. Joka tapauksessa, Obaman hallinto valmistelee parhaillaan, mitä se kopioidaan kansallinen strategia Luotetut identiteetit kyberavaruudessa, jossa on odotettavissa kauppaministeriö muutaman kuukauden. Pidämme sinut lähetetty, jos jotain pelottavaa tai cool tapahtuu.

Obaman hallinto liikkuu eteenpäin ainutlaatuinen ID kaikille amerikkalaisille, kauppaministeriön pää-järjestelmälle alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CBS News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar