søndag den 9. januar 2011

Samsung tulee uusi Galaxy kanssa BabyView valikoima pikkulasten videomonitorien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-enters-new-galaxy-with-babyview-range-of-infant-video-mo/:
Keskustele laajentaa omaa horisonttia. Samsung otti tauon työntää sen yhteydessä HDTV ja Galaxy S line täällä CES esitellä jotain aivan pikkuisen erilainen: vauva videomonitorin linja. Joo, vakavasti. BabyView alue on sanottu olevan suunniteltu sopimaan osaksi villi ja hullu elämäntavat "tech-savvy vanhemmat", jonka ylpeä Mamas ja Papas jakaa audio-ja video heidän nuoren ystävien ja perheen kanssa kautta hermona ja Facebook. Miten niin? Se tulee kirjautua videokuvaa sisäänrakennettu SD-kortti, joka voidaan sitten puretaan ja siirretään - ei ole aivan kaikkein saumaton prosessi maailmassa, mutta hei, siellä se on. Koko linja tarjoaa hämäränäön, kaksisuuntainen puhua, ääni / tärinä ilmoitukset, kauko-yövalo, SD-korttipaikka ja verkottunut tukee jopa neljä kameraa. Hyppää ohi tauko, jos tarvitset yksityiskohtia ja etsi koko erän maahan tämän kevään välillä $ 199 ja 299 dollaria.

Jatka käsittelyssä Samsung tulee uusi Galaxy kanssa BabyView valikoima pikkulasten videomonitorien

Samsung tulee uusi Galaxy kanssa BabyView valikoima pikkulasten videomonitorien perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 06:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar