søndag den 9. januar 2011

Voisiko tämä olla vuonna saamme ojaan kaapeli-tv?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/could-this-be-the-year-we-get-to-ditch-the-cable-box/:
Olemme tulossa CES vuosia tarkastella demoja tekniikoihin, olkaamme katsella HDTV ilman digisovitinta, ja silti olemme vuotta myöhemmin juuri muita vaihtoehtoja kuin etsiä paikka laittaa että laatikko. Iso epäonnistumiset ovat olleet CableCARD ja sitten tru2way , jotka molemmat on ollut vain vähäinen vaikutus valtavirran Amerikkaan. Tästä kaikesta huolimatta pettymys vuosien varrella, tulimme pois CES tänä vuonna sellainen tunne, että tämä saattaisi olla vuosi. Tietysti houkutteleva Vegas on vielä hellittää, mutta kun Time Warner Cable, Comcast, DirecTV ja Verizon FiOS TV on samassa näyttelyssä lähettää lähes saman viestin ja osoittaa demoja, meillä on kova aika ei ottamassa skeptinen kilpi alas hieman. Valitettavasti se ei ollut aivan sama viesti, ja jos klikkaat kautta saatat löytää paikkansa tulevaisuuden miten tv toimitetaan.

Jatka käsittelyssä Voisiko tämä olla vuonna saamme ojaan kaapeli-tv?

Voisiko tämä olla vuonna saamme ojaan kaapelivirityslaite? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 16:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar