søndag den 9. januar 2011

PlayStation Phone kokoinen kanssa useita laitteita toisessa perusteellisesti Kiinan preview

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/playstation-phone-sized-up-with-numerous-devices-in-another-in-d/:
Okei, nyt tämä on naurettavan. Se on ollut kirjaimellisesti alle 48 tuntia, koska näimme ensin perusteellisesti Kiinan kielen esikatsella Sonyn yhä vielä-to-be-vahvistaa PlayStation Phone , ja uskokaa tai älkää, meillä toinen. (Meidän asuva kääntäjä Richard Lai ehdottaa tämä voi olla sama PS Puhelin vain siirrellään ympäri useita sivustoja.) Se on vain niin kauan ja todennäköisesti aivan yhtä syvällistä ja ehdoton ton vertailun kuvia ja PSP Go, Xperia kokoonpanolla, DSi, Droid ... lista jatkuu. Paljon siitä, mitä on kirjoitettu, on sama, ja PlayStation Pocket sovellus on edelleen mysteeri. Esikatselu ei sanoa kolmannen osapuolen emulaattori oli ladattu ja testattu, ja 70 prosenttia menestystä, mutta se ei oikeastaan kerro mitään. Joka tapauksessa, vaikka et tiedä kiinan osuma lähde ja paistatella kunniassa tonni lisää kuvia.

[Kiitos, Shaun]

PlayStation Phone kokoinen kanssa useita laitteita toisessa perusteellisesti Kiinan esikatsella perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 23:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TGBus | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar