søndag den 9. januar 2011

Yritys tarjoaa Chevy Volt Kaliforniassa, luultavasti ding, että toit sen takaisin puoli-hintaan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/enterprise-to-offer-chevy-volt-in-california-probably-ding-you/:
Ei yksi olla yksi-kasvattaneet mennessä Hertz - joka on jo ilmoittanut plug-in vuokra ohjelma, joka tulee sisällyttää kaikkivaltias Tesla Roadster ja lyhennettä Smart Fortwo - Enterprise Rent-A-Car on juuri ilmoittanut, että se tulee olemaan tarjoaa ensimmäisenä Chevrolet Volt myöhemmin tässä kuussa. Yhtiön Mark Christopher Auto Center Ontario, Kalifornia on julkistamattoman summan varastossa päivittäin ja viikoittain vuokrat, ja se kuulostaa siltä kuin se tulee olemaan kamppailevat enemmän juuri niin pian kuin ne ro tuotantolinjan. Niille jotka eivät voi aivan tehdä se alas erämaahan, Enterprise tulee tarjoamaan 500 Nissan Leaf ajoneuvojen valtakunnallinen ja latausasemaa jo asennettu Los Angeles, San Diego ja Santa Monica. Ei sana, millaista maksu sinua osuma, kun se tuo vain 20 prosenttia akut ladattuina, mutta voitte olla varmoja bigwigs yrityksissä on jo ajatellut sitä.

Jatka käsittelyssä Enterprise tarjoaa Chevy Volt Kaliforniassa, luultavasti ding, että toit sen takaisin puoli-hintaan

Yritys tarjoaa Chevy Volt Kaliforniassa, luultavasti ding, että toit sen takaisin puoli-hintaan perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 01:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Green Car Congress | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar