søndag den 9. januar 2011

Intel: Light Peak on valmis täytäntöönpanoa, mutta se on rakennettu kupari

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/intel-light-peak-is-ready-for-implementation-but-its-built-on/:
Se on klassinen hyvä uutinen / huonoja uutisia kahtiajako: Intelin kehuttuun Light Peak yhteen täysin valmiita toteutettaviksi osaksi kuluttajien laitteisiin, mutta sen nykyinen iteraatio perustuu viestinnän tylsä vanha kuparilankaa sijaan kuituoptiikka. Yhtiön David Perlmutter sanoo lähetykset kupari tuli "yllättävän parempi" kuin odotettiin ja että se tulee osoittaa runsaasti useimpien käyttäjien tarpeet tänään. Joo, ehkä, mutta emme kärsi jaksoja gadget himon perustuu meidän tarpeisiin, se on meidän haluaa, jotka pitävät meidät myöhään yöllä haaveilee dual-core älypuhelimissa ja tablettien optimoitu Androids . Ah hyvin, se ei ole kuin 10Gbps optinen vaihtoehto on suoralta kädeltä, se on vain, että me luultavasti pitää odottaa sitä vähän (tai iso) kauemmin.

Intel: Light Peak on valmis täytäntöönpanoa, mutta se on rakennettu kupari perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde IDG News (Computerworld) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar