søndag den 9. januar 2011

Tribunen Mosaic app tuo tyylikäs median yhdistäminen Windows 7 tablettia, kun Windows Phone 7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/tribunes-mosaic-app-brings-elegant-media-aggregation-to-windows/:
Tribune on tuskin ensimmäinen media monoliitti kokeilla jotain tällaista , mutta enemmän sitä parempi, eikö? Ja kerran, yhtiön ulos tarjota tyylikäs, hyödyllinen uutiskeräin varten foorumi ei ole nimeltä IOS. Mosaiikki on tuore ohjelmiston osa, jonka tarkoituksena on koota yhteen tietoa ja uutisia kaikenlaisista lähteistä päälle Windows 7-tablettia. Ainakin se, mitä emme vierasta. Mukaan virallisen lehdistötiedotteen, se tulee olemaan käytettävissä "Microsoftin Windows 7 Mobile-pohjaisen tabletteja" alkaa 31. tammikuuta, ja jos ihmiset Redmond on vielä toinen OS heidän hihassa, emme vierasta he vain sitä Win7 laatat. Lisäksi kumppani app Windows Phone 7, iPad ja Android tulee seuraava piakkoin, ja se varmasti kuulostaa siltä kuin molemmat versiot ovat täysin ilmainen.

Jatka käsittelyssä Tribunen Mosaic app tuo tyylikäs median yhdistäminen Windows 7 tablettia, kun Windows Phone 7

Tribunen Mosaic app tuo tyylikäs median yhdistäminen Windows 7 tablettia, kun Windows Phone 7 perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 10:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mosaic on Tribune | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar