tirsdag den 28. december 2010

Cowon D3 Plenue PMP toimii Android, näyttää puhelin, täysin ei

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Koskaan löytää itsesi haluavat puhelimen, että tiedät, ei soittaa? Tervetuloa Cowon D3 Plenue, Android -ottaa PMP , joka näyttää niin hyvältä haluamme tehdä sen meidän posket ja sanoa "Hei." Valitettavasti ei halua olla ketään, kukaan ei vaan jopa 32 Gt Britney, Katy, Mandy, ja kuka muu haluat tallentaa microSD ja toistaa yli 3,7-tuumainen, 800 x 480 AMOLED. Tämä näyttö ei pysty tekemään oman 1080p kuvaa oikeuteen, mutta PMP itse, ja HDMI-lähtö voi lähettää, että tarinaan ulkopuolisten paneelin. Mukana on myös WiFi, T-DMB-viritin, Bluetooth ja jopa kiihtyvyysanturi. Jos mietit sitä Android 2.1 piiloutuvat että iho ja vaikka Cowon lupauksia "Apps" olemme hieman kyseenalainen he olla Market lajike.

Cowon D3 Plenue PMP toimii Android, näyttää puhelin, täysin ei alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink OLED-Display.net | lähde Cowon | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Onko Langallinen piilottaminen Key Tutkimusaineisto Bradley Manning?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwh-Ze_DIm8/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Glenn Greenwald kirjoittaa Salon että yli kuusi kuukautta, Wired: n päätoimittaja Kevin Poulsen on hallussaan mutta ei suostu julkistamaan keskeisiä todisteita pidätettiin Yhdysvaltain armeijan PFC Bradley miehityksen väitetään toimivan Wikileaks" lähde. "Loppuvuodesta toukokuuta, Adrian Lamo - samaan aikaan hän oli työskennellyt FBI hallitus ilmiantaja vastaan Manning - antoi Poulsen mitä hän väitettiin olevan täysi keskustelulogeja välillä Manning ja Lamo jossa armeijan Private väitetään tunnusti olleensa lähde eri kaapeleita, dokumentteihin ja videoihin, jotka Wikileaks julkaisi tämän vuoden aikana ", kirjoittaa Greenwald. Wired on julkaistu ainoastaan noin 25% tukeista kirjoittaa Greenwald ja Poulsenin peittely chat lokien aktiivisesti sokaiseva toimittajille, jotka ovat pyrkineet oppia mitä Manning ei ja ei tee. "Joko suunnittelu tai vaikutus, Kevin Poulsen ja Wired on ollut keskeinen rooli salata totuuden yleisölle Manning pidätyksestä", toteaa Greenwald. "Tämä on kauan sitten lähtenyt valtakunta pelkästään journalistisen epäonnistumisen ja seisoo yksi näkyvin esimerkki aktiivisen totuuden piilossa on "toimittaja", jonka olen koskaan nähnyt. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Etelä-Korea rullina ulos ensimmäinen kaupallinen sähköinen linja-autoliikenne, olemme vihreä kateudesta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/south-korea-rolls-out-first-commercial-electric-bus-service-we/:
Seoul Metropolitan Government on juuri kaulitaan maailmaa ensin instating kaupalliset, kaikki sähkö linja palvelun kaupunki. Olemme aiemmin nähneet pilottiohjelmiin ja tutkimuksissa, mutta varsinainen työ kaupallinen palvelu ei ole koskaan aikaisemmin toteutettu. Ohjelma on kehitetty kanssa Hyundai Heavy Industries ja Hankuk Fiber, ja bussit voivat itse ajaa jopa noin 52 kilometriä yhdellä latauksella (joka kestää noin 30 minuuttia), ja joiden suurin nopeus on noin 62 kilometriä tunnissa. Vaikka useat muut kaupungit ovat pieniä laivastoja sähkö joukkoliikenteessä , Soul on ilmoittanut, että puolet sen massiivisen laivaston linja on sähköinen vuoteen 2020.

Etelä-Korea rullina ulos ensimmäinen kaupallinen sähköinen linja-autoliikenne, olemme kateudesta perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 16:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Gizmag | Lähetä | Kommentit

Ranska Höylääminen kuin Windows Tablet Tax?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4EcmSxq4hec/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Paljon maissa ympäri maailmaa ovat yksityistä kopiointia" maksut ", jotka ovat todellisuudessa tuoteverot, jotka tallentavat tiedot, jotka on otettu altaan ojennettava tekijänoikeuden haltijoille, eräänlaisena maksu" kopiointi ", että yksittäiset ihmiset. Tämä oli varsin suosittu tyhjä CDR esimerkiksi, mutta on laajennettu joissakin maissa koskemaan kovalevyjä, iPodit ja muut vastaavat laitteet. Yli Ranskassa, he haluavat laajentaa maksun tabletti tietokoneita, mutta ilmeisesti jos tabletti tietokoneen käyttöjärjestelmä on Microsoft Windows, se vapautetaan verosta. iPads ja Android-powered tabletit on veroa. Miksi? No, väite on, että jos tabletti on Windows, se on todella "tietokone . "Mutta jos se on käynnissä yksi niistä" liikkuvia "käyttöjärjestelmiä, yhtäkkiä se uusi ryhmä. Ei ole yllättävää, päättäjien Android tablettia - myös ranskalainen yhtiö Archos - eivät ole lainkaan tyytyväinen tähän."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Juuri BlackBerry? Parhaat sovellukset, tarvikkeet ja vihjeitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/just-got-a-blackberry-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Joten olet juuri BlackBerry, vai? Ensinnäkin, tervetuloa maailmaan ihana laitteiden näppäimistöt ja pyhä Graal mobiiliviestinnän me kuolevaiset soittaa BBM. Kun saat ohi uutuuden lähettää pakollinen "mypin" tekstejä kaikille tiedät, olet todennäköisesti ajattelu itsellesi - mitä nyt? Onneksi sinulle olemme keränneet meidän suosikki apps ja tarvikkeet, sekä joitakin veteraani temppuja ja kauppaan, joten pää ohi tauon tehokurssi Enemmän kuin pelaamista BrickBreaker BlackBerry.

Jatka käsittelyssä Juuri BlackBerry? Parhaat sovellukset, tarvikkeet ja vihjeitä

Juuri BlackBerry? Parhaat sovellukset, lisälaitteet ja vinkkejä perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Dell paljastaa silmälasit Looking Glass Tablet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iYUV7KFCSas/story01.htm:
adeelarshad82 kirjoittaa "Dell ei ole virallisesti paljastettu sen Looking Glass tabletti, mutta se on ennätys FCC. spec levyt paljastavat laite 7-tuumainen näyttö, 3G ja Wi-Fi-yhteyden ja SD-korttipaikka. Looking Lasi todennäköisesti julkistetaan ensi viikolla Consumer Electronics Show (CES), joka on varmasti ole pulaa uuden tabletin. Dell teki asiakirjat laitteen hyväksyntää FCC 17. joulukuuta. Looking Glass odotetaan olevan yksi ensimmäinen laitteet pakata Nvidia Tegra 2-prosessori, tehokas siru mobiililaitteisiin voi tukea sekä tyypillisiä toimintoja (kuten sähköposti ja web-selailu) sekä kehittynyt grafiikka - kaikki säilyttäen akun käyttöikää. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




App Store virstanpylväitä: Windows Phone 7 hits 5000 Android kulkee 200000 saatavilla apps

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/app-store-milestones-windows-phone-7-hits-5-000-as-android-pass/:
Sovellukset, sovellukset, sovellukset ! Kaikkialla Näytät enemmän apps. Sekä Android ja Windows Phone 7 on kuulemma ylittänyt pari tasaluku virstanpylväitä äskettäin, antaa meille kunnon käsityksen kypsyys ero näiden kahden välillä. Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä ja vanhan käyttöjärjestelmän nimen on pyöristetty 5000 käytettävissä apps kulma - joka on jaettu kahteen lähteiden pitää kirjaa mitä on tarjolla Marketplace - vaikka AndroLib tuoreimpien tietojen kertoo Android on ylittänyt 200000 rajan, kun se tulee apps ja pelejä yhdessä. Olemme varovaisia ottamisesta joko nämä luvut kovaa totuutta, varsinkin kun AndroLib oli raportointi 100000 Android-sovellukset , kun oli vain 70000 - mutta ne tarjoavat karkeita arvioita siitä, missä kukin alustaa määrällisesti, jos ei laatu. Nyt, jos luulet jokainen on tällä kertaa vuonna 2011?

Jatka käsittelyssä App Store merkkipaaluja: Windows Phone 7 hits 5000 Android kulkee 200000 saatavilla apps

App Store virstanpylväitä: Windows Phone 7 hits 5000 Android kulkee 200000 saatavilla apps perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Softpedia , WPCentral | lähde AndroLib , WP7 Applist , Marketplace Browser | Lähetä | Kommentit

ProForm Trailrunner 4,0 juoksumatto temppuja sinua harjoittelun 10-tuumainen Android tabletti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Etsitkö uudenvuodenlupaukselleni rikkoa? Katso muualle. Jos sitoudut paukutti kolme solid mailia Trailrunner 4,0 oravanpyörä joka päivä, siellä paremmin kuin keskimääräinen mahdollisuudet sinulla todella voi tehdä juuri, että koko 2011. Vuonna oletetaan pyritään pitämään nörtit ja internet narkkarit "kunnossa", ProForm on löi 10-tuumainen Android tabletti (ei voi irrottaa valitettavasti) ylös, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tarkistaa uutiset, selata sähköpostia ja surffaa verkossa niin kauan kuin WiFi-verkon kuuluvuusalueella. Kun olet tehnyt sen, voit selata harjoituksen tilastot ja vaihtoehtoja, kuten nopeus, aika, matka, kulutetut kalorit, syke, rinne ja vauhti. Lisäksi se on integroitu Ifit Live jotta käyttäjät voivat kartoittaa niiden edistymistä, ja sisäänrakennettu kaiutin ja aux voit hillo sydämesi kyllyydestä, too. At 2999 dollaria, se tuskin heräteostos, mutta koska olit jo budjetointi 500 dollaria uuden Android-laitteen ... todella, nah, se ei vieläkään neuvotella.

[Kiitos, Justin]

ProForm Trailrunner 4,0 juoksumatto temppuja sinua harjoittelun 10-tuumainen Android tabletti perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde ProForm | Lähetä | Kommentit

HTC Desire HD saa FCC-hyväksyntä ja Pohjois-Amerikan 3G voisi olla Telus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Hieman yli viikko sitten vilaukselta on laite, joka väitti olevansa Telus -merkkiset versio 4.3 tuuman HTC Desire HD , peto, joka ei ole vielä tehnyt harppaus Pohjois-Amerikkaan ja ei virallisesti ole missään variantteja, jotka tukevat täysin 3G taajuudet käytetään siellä. No, nyt meillä smoking gun muodossa FCC hyväksyntää laitteen mallinumero PD98120 joka tukee WCDMA Bändit II ja V, mikä tarkoittaa sitä kypsä käyttää AT & T, Bell, Telus, ja Rogers (anteeksi, T-Mobile). Alkuperäinen eurooppalainen versio Desire HD PD98100 - ja DLNA: n sertifiointi sivuston tarkoitetaan itse puhelimen "PD98 sarja - niin me voimme mielestäni sanoa, että mitä me tarkastelemme täällä, varsinkin kun otetaan huomioon, että FCC merkin sijainti asiakirja osoittaa laitteen säädettyihin Desire HD: n hyvin epätavallisella tavalla . Se on kaikkea muuta kuin Slam Dunk, että AT & T saattaa kestää kiinnostunut tästä ... mutta joo, Telus tilaajat, voit todennäköisesti alkaa säästää rahojasi nyt.

HTC Desire HD saa FCC-hyväksyntä ja Pohjois-Amerikan 3G voisi olla Telus perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Tutkijat luoda erittäin nopea "1, 000 core" prosessori, Intel myös leluja, ajatus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/researchers-create-ultra-fast-1-000-core-processor-intel-also/:
Olemme jo nähneet ohjelmoitavat porttimatriisipiirejä (tai FPGA ) avulla luodaan energiaa tehokkaimpia supertietokoneita , mutta tutkijaryhmä Glasgow'n yliopistossa johti Dr. Wim Vanderbauwhede nyt sanoa, että he ovat "tehokkaasti" luotiin 1000 anturielektroniikka perustuu olevasta teknologiasta. Voit tehdä, että tutkijat divvied ylös miljoonia transistoria FPGA tulee 1000 mini-piirejä, jotka kukin pystyy käsittelemään omat ohjeet - mikä, mutta silti proof of concept on jo osoittautunut noin kaksikymmentä kertaa nopeammin kuin "uusissa tietokoneissa" joissakin varhaisessa testausvaiheessa. Kiinnostavaa kyllä, Intel on myös miettien ajatukseen 1000 core prosessori hiljattain, Timothy Mattson yhtiön Mikroprosessorin laboratorio sanomalla, että prosessori on "mahdollista." Hän viittaa Intelin yhden sirun Cloud Tietokone (tai SCC , Kuvassa), joka tällä hetkellä pakkauksissa mahtava 48 sydämiä, mutta voisi "teoriassa" skaalautuu jopa 1000 ydintä. Hän kuitenkin todettava, että on olemassa useita muita riskitekijöitä, jotka voivat rajoittaa Johtimien lukumäärä, jotka ovat todella hyödyllisiä - eli Amdahl laki (ks. alla) - mutta hän sanoo, että Intel on "etsii kovasti erilaisia sovelluksia, jotka voi todellakin vaatia, että monta ydintä. "

[Kiitos, Andrew]

Tutkijat luoda erittäin nopea "1, 000 core" prosessori, Intel myös lelujen ajatus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Daily Mail , UKPA , ZD Net | Lähetä | Kommentit

Kiinan Kirjoitettu kieli haluat hallitsevat Internet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ex05mu4llHM/story01.htm:
Zothecula kirjoittaa "Alussa kieli World Wide Web oli Englanti. Ajat muuttuvat kuitenkin, ja Yhdysvaltojen armeijan lahja sivilisaatiota ei tunne kansallisia rajoja, ja kasvava maailmanlaajuinen hyväksyminen Internet on muuttanut yleisö meikki ja siinä määrin, että hallitseva kieli internet on tulossa Kiinan. Se ei ole sanoa, että kiinalaiset ovat kaikki mukava tätä. Siellä on juuri virallisen asetuksen velvoitetaan käyttämään Kiinan käännökset kaikista Englanti sanoja ja sanontoja sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja sivustoja. Vaikka kaikki maat ovat seuranneet sääntelemätön globaali luonne internet heikentää perinteisiä kulttuurisia arvoja ja eheyttä kansallisia kieliä, se näyttää Kiinan toimivallan-että-on todettu, että puhtaus kiinan kielen on säilytettävä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Gibson voitti kirja Jamz välipäätös, vähittäismyyjät velvoitetaan vetää varastossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
Paperi Jamz , ne ovat Jamz-ed niiden viimeinen - ainakin toistaiseksi. Gibson oli, että välipäätös vastaan WowWee mallintaa sen 2D lelu kitara kuuluisalla akseleita kuten Flying V ja Les Paul ilman lupaa, ja koska vähittäiskauppiaat kuten Walmart, Amazon, Best Buy ja Target ovat kaikki nimetty oikeusjutun, ne täytyy vetää PaperJamz hyllyiltään. Tai ehkä ei - määräys annettiin välittömästi valituksen 21 ja olemme varmasti nähneet PaperJamz myynnissä Best Buy tallentaa siellä täällä sen jälkeen, niin se tuntuu siellä on vielä mahdollisuus napata ja erittäin ohut Kitarat ja asianajajien lajitella se kaikki pois. Olimme kai WowWee voi yksinkertaisesti ajatella uudelleen osa malleista on hieman vähemmän "innoittamana" Gibsonin kitaroita tällä välin - voisi Flying V PaperJamz yksi päivä komento sama keräilijä huomiota kuin 1970 oikeusjuttu Ibanez, Tokai, tai Greco? Ihmisyyden vuoksi, toivotaan ole.

Gibson voitti kirja Jamz välipäätös, vähittäismyyjät velvoitetaan vetää kuvan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 13:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TechDirt | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Jaksollinen puhallettu yhdelle ihmisen hiuksia ioneja, ihmisen kuulemma haluaa hänen hiukset takaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/periodic-table-blasted-onto-a-single-human-hair-using-ions-huma/:
Olemme nähneet Toora merkitty pinnan koko pin , ja atomi kynä tekee tuloaan osaksi vieläkin vaikuttavampi urotekoja, mutta pieni kirjallinen hämmästyttää meitä. Nyt näyttää siltä, koko jaksollisen elementit on scribed yhdelle hiukset - että Martyn Poliakoff professori kemian Nottinghamin yliopistosta. Hankkeeseen osallistui suurennuslasin hiuksiaan elektronimikroskoopilla ja "kirjallisesti" on se ionien käyttäen ionisuihkun kirjailija juurruttaminen koko alkuaineiden kiinni hiuksiin. Kuten voit nähdä videon tauon jälkeen, tulokset ovat varsin vaikuttavia vaikkakin hyvin pieni.

Jatka käsittelyssä Jaksollinen puhallettu yhdelle ihmisen hiuksia ioneja, ihmisen kuulemma haluaa hänen hiukset takaisin

Jaksollinen puhallettu yhdelle ihmisen hiuksia ioneja, ihmisen kuulemma haluaa hänen hiukset takaisin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 13:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New Scientist | Lähetä | Kommentit

Applen $ 1 miljardin Data Center Mystery

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qvK9ydW7xtM/story01.htm:
1sockchuck kirjoittaa "Yksi vuoden eniten ärsyttävä teknologiasta, liittyy Applen 1000000000 dollari investointeja uuteen tietokeskukseen Pohjois-Carolinassa. Onko Kuolemantähden Applen suunnitelma galaktinen ylivaltaa? Jotkut Apple Watchers ennustaa se keskus 21. vuosisadan yleisradio verkkoon. Muut harrastajat tekevät flyovers kuvata videoita 500000 neliön jalka laitos. Mukana on myös epävirallinen FAQ uusista konesalin. Mitä Apple jopa tämä laaja mahdollisuus? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.