tirsdag den 28. december 2010

Kodak Pulse email-to-valokuva-frame järjestelmä alas päivän miljoonia muistoja loukkuun pilvi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/kodak-pulse-email-to-photo-frame-system-down-for-days-millions/:
Me varmasti tiedämme melko harvat (kuten tämä hyvin toimittaja!), Joka osti vanhempiensa Kodak Pulse WiFi valokuvakehykset yli lomien, koska ne näyttävät kuin täydellinen tapa jakaa kuvia ilman häly - voit vain sähköpostin runko suoraan. Valitettavasti näyttää siltä että pilvi palvelu on tumma, tumma vuori: Kodakin backend sähköpostipalvelimia on alaspäin ainakin vuodesta jouluaattona, tekee Pulse mielenkiintoisin piirre käytännössä hyödytöntä. Mikä pahempaa, että tila näyttää edellä on enemmän tai vähemmän haudattava Pulse verkkosivuilla, joten se ei ole edes heti selväksi, että ongelma on Kodak puolella - ja kun asiat kääntyisittekö emme vierasta yli Pulse omistaja löytyy tonnia huijattu kuvia niiden kehykset useita sähköpostiosoitteita yrityksistä, koska järjestelmä ei vahvista sähköpostia vastaanottamisesta. Olemme kuulleet muutaman sattumanvaraisia tarinoita sähköpostitse kuvan toimitus hidastuu / pysäytys aikaisempina vilkasliikenteisten aikana, joten luulisi, Kodak olisi selvittäneet tämän pois nyt, mutta emme kai - me ilmoitamme sinulle, kun Yhtiö kertoo korjata.

Kodak Pulse email-to-valokuva-frame järjestelmä alas päivän miljoonia muistoja loukkuun pilvi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 11:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kodak | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar