tirsdag den 28. december 2010

AT & T lanseeraa WiFi aloitteen uuden alueiden Times Square, Rockefeller Center ja St. Patrick's Cathedral

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/atandt-launches-wifi-initiative-with-new-zones-in-times-square-ro/:
AT & T on luvannut käynnistää useita uusia WiFi paikkoja lähikuukausina, ja se alkaa pois uusien alueiden yhteyksien New Yorkin Times Square, Rockefeller Center ja St. Patrick's Cathedral - kaikki suuret turistitanssiaisiin. Times Square jo tarjoaa ilmaiseksi AT & T WiFi ( lauched toukokuu ), mutta se tekee alueen suuremman osana uutta aloitetta. Yhtiö on myös ilmoittanut, että se aikoo käynnistää WiFi paikoista San Francisco sekä alkaen Embarcadero Center, joskus myöhemmin tänä vuonna. Koristellut Times Square WiFi ja kaksi uutta alueilla käynnistää "lähipäivinä", jonka tiedämme ei ole kovin erityinen, mutta hei: se on parasta mitä voimme tehdä. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä AT & T lanseeraa WiFi aloitteen uuden alueiden Times Square, Rockefeller Center ja St. Patrick's Cathedral

AT & T lanseeraa WiFi aloitteen uuden alueiden Times Square, Rockefeller Center ja St. Patrick's Cathedral perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 10:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar