tirsdag den 28. december 2010

Schiit Audio paljastaa upean kuuden watin Lyr kuulokevahvistin, uskaltaa voit koskettaa 11

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/schiit-audio-reveals-gorgeous-six-watt-lyr-headphone-amplifier/:
Vain leikkiä. Itse asiassa Schiit Ääni ei ole vastuussa, jos et tuuli sen 11 ja puhaltaa korvapehmusteita heti suosikki canalphones. Drop-dead sexy laatikko, olet peering on edellä Lyr, hybridi (putki-MOSFET) kuulokevahvistin joka väittää nolla palautetta ja enemmän valtaa kuin useimmat kuulokkeet koskaan käyttää. Tämä kaveri pumppaus kuusi kiinteää wattia 32 ohmia, kun kuormat ja kilpailijoiden on dabbling milliwattia . Se tukeutuu JJ ECC88 putkien tulo vaiheessa ja touts vähemmän kuin 0,1 prosenttia THD, ja se tulee tuotetaan USA komponenteista, jotka olivat myös pääosin peräisin amerikkalaisia toimittajia. Se toimitukset alkavat maaliskuussa 2011, mutta jo myyty se voi sitoa 449 dollaria ja ennakkoon. Ja ennen kuin kysytte - kyllä, yhtiön nimi on hilpeä. Ha. Ha.

Jatka käsittelyssä Schiit Audio paljastaa upean kuuden watin Lyr kuulokevahvistin, uskaltaa voit koskettaa 11

Schiit Audio paljastaa upean kuuden watin Lyr kuulokevahvistin, uskaltaa voit koskettaa 11 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 06:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Schiit Audio (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar