tirsdag den 28. december 2010

Nissan haluaa täyttää Leaf tilauksia kesällä 2011, ihmettelemme jos asiat koskaan lämmin uudelleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/nissan-hopes-to-fill-leaf-orders-by-summer-2011-we-wonder-if-th/:
Nissan haluaa täyttää Leaf tilauksia kesällä 2011, ihmettelemme, jos se koskaan on lämmin uudelleen
Kun Nissan Leaf liikkuvan osaksi ajotieltä ja onnellinen pari aikaiset linnut olemme jo saada paremmin tutkimaan mitä pikku juttu voi tehdä . Nyt emme saa paremman käsityksen, kun kaikki muut voisi saada omansa. Vuonna Mercury News tarina Nissan tiedottaja Tim Gallagher ilmoitti, että yhtiö toimii vaikea täyttää nämä ajoväyliä sanomalla "Kun loppukesällä, tavoitteenamme on saada kaikki autonsa." Tämä on tietenkin vain tavoite, ja me kaikki tiedämme, miten nämä tavoitteet voidaan mennä, kun se tulee toimittaa autoja ajoissa. Mutta se on ainakin enemmän tai vähemmän noudattaa yhtiön aikaisempaa tavoite on 25000 autoa kuljetetaan tänne ensi vuoden loppuun mennessä. Hyviä uutisia niille, jotka ovat tilanneet? Kyllä, useimmiten, mutta se on myös huono uutinen kenelle tahansa, joka ajattelee rekisteröitymisestä yksi nyt: Nissan n ensimmäiset tilaukset täytetään se kenenkään arvata kun me saada enemmän.

Nissan haluaa täyttää Leaf tilauksia kesällä 2011, ihmettelemme jos asiat koskaan lämmin uudelleen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Mercury News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar