tirsdag den 28. december 2010

Olympus E-PL2 kamera vuotanut Penpal Bluetooth-sovitin jakaa valokuvia kautta älypuhelimen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/olympus-e-pl2-camera-leaked-penpal-bluetooth-dongle-to-share-ph/:
CES 2011 on aivan nurkan mutka, ja taas LG: n 72-tuumainen hirviö varmasti nähdä osansa huomiota, Olympus toivoo ravistella asioita esiin kameran valtakunnassa. Tai niin me uskotellaan. Laukaus edellä väitetään ensimmäisen vuotanut kuva asu tulevan E-PL2, Micro Four Thirds seurannassa ja E-PL1 . Todellinen kysymys tässä on tämä: ei Olympuksen insinöörit ota neuvoja siitä, miten vaihtaa se? Mukaan 43 Huhuja, tämä kaveri alukselle uuden 14-42mm f/3.5 - 5.6 kit-objektiivin, "suora elokuva"-painiketta, korkea-res 3-tuumainen näyttö, ISO enimmäismäärä 6400 ja kiehtova Bluetooth-moduuli vaihtoehto. Taitavasti puhuttu Penpal, tämä on lähinnä järkevin tapa lähettää kuvia otat kameran verkkoon, on se Facebook, Flickr tai muu sosiaalinen verkosto. Jos sinulla laite kytketty hot shoe, voit synkronoida sen kanssa BT-käytössä älypuhelimen (Android tai "Windows Mobile", emme kertoneet) ja käyttää sen solu-yhteys saattaa ladata. Ehdottomasti enemmän loogista kuin työntämään 3G sirun Digikamera ja epäilemättä suuntaus odotamme ottaa pois vuonna 2011. Valitettavasti ei ole mitään hinnoittelusta tai luovuttamista jakaa tietoa, vaan kaikki olisi paljastunut muutamassa päivässä.

Olympus E-PL2 kamera vuotanut Penpal Bluetooth-sovitin jakaa valokuvia kautta älypuhelin perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 Dec 2010 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde 43 Huhuja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar