tirsdag den 28. december 2010

Lightning kuvasi Superfast X-ray kamera, Nikola Tesla nyökkää hyväksyvästi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/lightning-photographed-by-superfast-x-ray-camera-nikola-tesla-n/:
Tiedätkö, että voisimme vain jättää sinut kuva yllä ja tehdä täällä, mutta sen taustatarina on melkein yhtä viileä. Tutkijat Florida Institute of Technology on rakennettu 1500 punnan X-ray kamera voi kuvata kymmenen miljoonaa kuvaa sekunnissa ja sitten totesi sen lähistöllä salama salama yrittää ja oppia siitä lisää. Miten he tiesivät missä salama kärsisi? No, totta tieteen tavalla, ne aiheuttivat sen itse! Tämä tehtiin ampumalla raketteja ukkosta, johon on liitetty johdot virtausta energian alas niiden kohdealueella. Kuvakieli valmistettu X-ray-anturi on todella hyvin matala-res - 30 pikselin kuusikulmainen ruudukko on kaikissa saat - mutta se riittää osoittamaan, että röntgensäteilytykseen on keskittynyt kärjessä salama. Mikä hyvä, että tieto tulee tehdä maailman, emme tiedä, mutta olemme varmoja, että saat tarjota mukavaa rehujen seuraavalla kierroksella supersankari voimaantumisen tarinoita.

Lightning kuvasi Superfast X-ray kamera, Nikola Tesla nyökkää hyväksyvästi perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 07:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde National Geographic | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar