tirsdag den 28. december 2010

Toshiba Folio 100 Android tabletti voitot reagointikykyä, ihmisarvon kautta uusi firmware-päivitys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/toshiba-folio-100-android-tablet-gains-responsiveness-dignity-v/:
Vaikea sanoa, jos tämä pistoksen koodi riittää saamaan Toshiban Folio 100 takaisin PC World hyllyt , mutta niille, jotka jo kiskaistu yksi pois sieltä, se varmasti parantaa moraalia. Word kadulla on se, että Tosh on juuri antanut uuden firmware-päivityksen (v2.2.5.0053) on mainittu laite, ja vaikka se ei sisällä Adobe Flash Player 10,1, se pyritään parantamaan näytön / touch reagoida, kysymyksiä viiveellä, hyppysellinen-to-zoom-ominaisuudet ja audio / video. Olemme myös saada vaikutelman, että todellinen Android Market oleskelee kaukana, kaukana tästä rakentaa, mutta kiva kuulla, jos liuskekiveä toimii mitään mukavampaa post-päivitys. Koskettavat meitä vuonna kommentit alla, ei sinua?

Jatkaa lukeneisuus Toshiba Folio 100 Android tabletti voitot reagointikykyä, ihmisarvon kautta uusi firmware-päivitys

Toshiba Folio 100 Android tabletti voitot reagointikykyä, ihmisarvon kautta uusi firmware-päivitys perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 10:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön | lähde Tech Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar