tirsdag den 28. december 2010

Sears, Kmart käynnistää Alphaline Viihde elokuvan lataus palveluun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/sears-kmart-launch-alphaline-entertainment-movie-download-servi/:
Kun Wal-Mart , Best Buy ja Amazon hyppäsi digitaalisen jakelun kelkkaan se selvästi ilmi, että vain tarjoamalla levyjen myyntiin ei riitä, ja juuri aikataulussa Sears ja Kmart ovat aloittamassa Alphaline Viihde, uusi hanke on luotu yksinomaan myy ladattavia elokuvia verkossa. Powered by Sonicin RoxioNow backend kuten Best Buy ja Blockbuster, se on kaikki hyvin tuttu, alas 3,99 dollaria vuokran ja 19,99 dollaria uuden version ostaminen hinnoittelun että me rakastamme vihata (ja Blu-ray versio usein myynnissä vähemmän, miksi vaivautua?) suunnitelmissa upottaa palvelua eri kytketty Blu-ray-soittimet, mobiililaitteisiin, televisio ja paljon muuta. Se ei näytä siltä, että Sonicin myyntiin Rovi tai lisäämällä DivX yhtiön kansi on vaikuttanut paljon ollenkaan, mutta tässä on odottava he suunnitelman käyttöön Blue Light Special pack-samankaltaisissa vudu tai levy + tehdä asioita hieman valittamalla.

Jatka käsittelyssä Sears, Kmart käynnistää Alphaline Viihde elokuvan lataus palveluun

Sears, Kmart käynnistää Alphaline Viihde elokuvan lataus palvelun alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 07:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar