tirsdag den 28. december 2010

Cowon D3 Plenue PMP toimii Android, näyttää puhelin, täysin ei

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Koskaan löytää itsesi haluavat puhelimen, että tiedät, ei soittaa? Tervetuloa Cowon D3 Plenue, Android -ottaa PMP , joka näyttää niin hyvältä haluamme tehdä sen meidän posket ja sanoa "Hei." Valitettavasti ei halua olla ketään, kukaan ei vaan jopa 32 Gt Britney, Katy, Mandy, ja kuka muu haluat tallentaa microSD ja toistaa yli 3,7-tuumainen, 800 x 480 AMOLED. Tämä näyttö ei pysty tekemään oman 1080p kuvaa oikeuteen, mutta PMP itse, ja HDMI-lähtö voi lähettää, että tarinaan ulkopuolisten paneelin. Mukana on myös WiFi, T-DMB-viritin, Bluetooth ja jopa kiihtyvyysanturi. Jos mietit sitä Android 2.1 piiloutuvat että iho ja vaikka Cowon lupauksia "Apps" olemme hieman kyseenalainen he olla Market lajike.

Cowon D3 Plenue PMP toimii Android, näyttää puhelin, täysin ei alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink OLED-Display.net | lähde Cowon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar