tirsdag den 28. december 2010

Numerot johtava nastat ei nolata sinua kylmä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/digits-conductive-pins-wont-make-a-fool-of-you-in-the-cold/:
Oletko koskaan yrittänyt kirjoittaa tekstiviestiä tai kiireellinen työ e-mail käsineet kädessä? Mahdollisuudet ovat, mitä olet suunnitellut tyyppi ja mitä tuli ulos voinut katsoa enemmän eri ... jos jotain tuli ulos ollenkaan. Numerot ovat 14 dollaria Neljä johtavaa hampaalla, kuten Dots iPhone käsineet , oli tarkoitus tehdä pakkasella kosketusnäyttö käyttö helppoa, ja toivottavasti virheetöntä. Toisin Dots ja muut valmiista kosketusnäyttö tuotteita, mutta numeron avulla voit käyttää omaa käsineitä, jos he neuloa (valitettavasti he eivät nahka-friendly). Jokaisella pin on kaksiosainen: yksi pala kiinni läpi sisäpuolelta teidän käsine, ja muut, jotka urheilu silikoni lakit, pitää ulkopuolelta käyttäen samalla konseptilla kuin tämän DIY asetettu . Numerot pitäisi pitää kosketusnäyttö naarmuja ja kaikki tekstit ja sähköpostiviestit virheettömiä, vaikka se jäätyy ulos. Toivottavasti nyt et päädy ampua, kun olisi tekemistä.

Numerot johtava nastat ei nolata sinua kylmä perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 09:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde Omituinen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar