tirsdag den 28. december 2010

RelayRides P2P autojen yhteiskäyttö verkkopalvelusta löytyy nyt Bay Area

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/relayrides-p2p-car-sharing-service-now-available-in-the-bay-area/:
Sai auton istumaan pyöreän, clutterin "up your ajotieltä? Rakkaus ajatus luovuttaa avaimet vieraille? RelayRides, viime saavan noin Google Ventures käteistä, on juuri tuonut sen peer-to-peer kimppakyytejä palvelun San Francisco Bay Area. Jo saatavilla Boston, palvelu on eräänlainen " sosiaalinen polkupyörää -tapaa- Zip Car . " Ideana on antaa asiakkaille vuokrata yksityisomistuksessa (ja joissakin tapauksissa vuokrattu) ajoneuvoja tunti: omistajat saavat kuusikymmentäviisi prosenttia vuokra, ja he suojattu miljoonan dollarin vakuutuksen (kuljettajat joutuvat maksamaan 500 dollaria vähennettävän, joka olisi riittävän suuri väki hyvä käytös). RelayRides on epäselvä tarkka luonne avaimeton järjestelmä (joka saa asentaa ilmainen kun piiskaa tulee ohjelma), mutta emme vierasta se joko RFID-tai NFC. Se sisältää myös GPS, jota käytetään seurata auton liikkeitä ja mittarilukema. Kiinnostuitko? Hit lähde linkkiä, jotta pääset alkuun.

RelayRides P2P autojen yhteiskäyttö verkkopalvelusta löytyy nyt Bay Area perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 08:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde RelayRides | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar