tirsdag den 28. december 2010

Gibson voitti kirja Jamz välipäätös, vähittäismyyjät velvoitetaan vetää varastossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
Paperi Jamz , ne ovat Jamz-ed niiden viimeinen - ainakin toistaiseksi. Gibson oli, että välipäätös vastaan WowWee mallintaa sen 2D lelu kitara kuuluisalla akseleita kuten Flying V ja Les Paul ilman lupaa, ja koska vähittäiskauppiaat kuten Walmart, Amazon, Best Buy ja Target ovat kaikki nimetty oikeusjutun, ne täytyy vetää PaperJamz hyllyiltään. Tai ehkä ei - määräys annettiin välittömästi valituksen 21 ja olemme varmasti nähneet PaperJamz myynnissä Best Buy tallentaa siellä täällä sen jälkeen, niin se tuntuu siellä on vielä mahdollisuus napata ja erittäin ohut Kitarat ja asianajajien lajitella se kaikki pois. Olimme kai WowWee voi yksinkertaisesti ajatella uudelleen osa malleista on hieman vähemmän "innoittamana" Gibsonin kitaroita tällä välin - voisi Flying V PaperJamz yksi päivä komento sama keräilijä huomiota kuin 1970 oikeusjuttu Ibanez, Tokai, tai Greco? Ihmisyyden vuoksi, toivotaan ole.

Gibson voitti kirja Jamz välipäätös, vähittäismyyjät velvoitetaan vetää kuvan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 13:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TechDirt | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar