tirsdag den 28. december 2010

Japanin paperi naulat PlayStation-puhelin keväällä käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/japanese-paper-pegs-playstation-phone-for-spring-launch/:
Mikäli enää tarvita näyttöä siitä, että Sony on ylösajon käynnistää pelaamista järjestelmä puhelinta lähikuukausina, tässä mennään: Japanin rätti Asahi Shimbun kertoo, että PlayStation Phone - joita kutsutaan Zeus Z1 , Xperia Toista , tai jotain aivan muuta mennessä se hyllyille - on odotettavissa keväällä 2011 ja Pohjois-Amerikan ja Euroopan julkaisu. Tämä on linjassa lähes kaikki olemme saaneet kuulla viime aikoina, ja se on myös sattumaa ajoitus otetaan huomioon, että molemmat CES ja MWC ovat aivan nurkan takana, emme tiedä, mitä Sony Ericsson saattaa olla hana CES, mutta me varmasti tietävät "uudelleen suunnittelun uusia Xperia-merkkisiä malleja MWC . On monia kysymyksiä vaille vastausta - miten (ja jos) tästä mitään siteitä tulee itsenäinen PSP2, miten peli nimikkeet hankitaan ja kuinka monia malleja on saatavana tukea foorumi, vain muutamia mainitakseni - mutta toivottavasti Sony voi poistaa kaikki jotka tänne muutaman seuraavan viikon aikana.

Japanin paperi naulat PlayStation-puhelin keväällä käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 12:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo News | lähde Asahi Shimbun | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar