tirsdag den 28. december 2010

Jaksollinen puhallettu yhdelle ihmisen hiuksia ioneja, ihmisen kuulemma haluaa hänen hiukset takaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/periodic-table-blasted-onto-a-single-human-hair-using-ions-huma/:
Olemme nähneet Toora merkitty pinnan koko pin , ja atomi kynä tekee tuloaan osaksi vieläkin vaikuttavampi urotekoja, mutta pieni kirjallinen hämmästyttää meitä. Nyt näyttää siltä, koko jaksollisen elementit on scribed yhdelle hiukset - että Martyn Poliakoff professori kemian Nottinghamin yliopistosta. Hankkeeseen osallistui suurennuslasin hiuksiaan elektronimikroskoopilla ja "kirjallisesti" on se ionien käyttäen ionisuihkun kirjailija juurruttaminen koko alkuaineiden kiinni hiuksiin. Kuten voit nähdä videon tauon jälkeen, tulokset ovat varsin vaikuttavia vaikkakin hyvin pieni.

Jatka käsittelyssä Jaksollinen puhallettu yhdelle ihmisen hiuksia ioneja, ihmisen kuulemma haluaa hänen hiukset takaisin

Jaksollinen puhallettu yhdelle ihmisen hiuksia ioneja, ihmisen kuulemma haluaa hänen hiukset takaisin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 13:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New Scientist | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar