tirsdag den 28. december 2010

ASUS kiusaa Eee Pad ja Eee Slate ennen CES käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/asus-teases-eee-pad-and-eee-slate-ahead-of-ces-launch/:
Tuntuu kaikki nämä CES myyjät ovat wised, että ilmoittaa uudet tuotteensa keskellä pyörre uuden tuotteen ilmoituksia on yleensä hieman kielteisesti. Niin, tietysti, he viettää joulukuu huolellisesti kiusanteko pois vähän pre-release yksityiskohtia. Se ASUS puolestaan tänään, joka ei selvästikään ole sisältöä vain kertoa meille sen Eee Pad / Slate / tabletti / leikkuulauta ja on päättänyt jaella noin rehellisiä laitteisto laukausta. Mitä näemme yllä on USB 3.0-portti upotettu hyvin piukka näppäimistön paneeli, joka itse näyttää liitetty kosketusnäyttö ylös. Se etsii enemmän kuin Tablet PC (joka ilmeisesti on kääntyvä näyttö) kuin tabletti kuin ymmärrämme aikavälin tänään, joka tukee muita kuvia lähde linkkiä. Laitteet ovat mukana tässä teaser kuvasarja, jossa muut näköinen kuin se on liukusäädintä näppäimistö (katso sen jälkeen tauko) - mikään ei lopullisesti vielä, mutta se tekee hyvää arvailemaan täyttää kunnes Big Show käynnistymässä Vegasissa ensi viikolla.

Jatkaa lukeneisuus ASUS kiusaa Eee Pad ja Eee Slate ennen CES käynnistää

ASUS kiusaa Eee Pad ja Eee Slate ennen CES käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 04:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Notebook Italia | lähde Tech Tyyli | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar