tirsdag den 28. december 2010

HTC Desire HD saa FCC-hyväksyntä ja Pohjois-Amerikan 3G voisi olla Telus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Hieman yli viikko sitten vilaukselta on laite, joka väitti olevansa Telus -merkkiset versio 4.3 tuuman HTC Desire HD , peto, joka ei ole vielä tehnyt harppaus Pohjois-Amerikkaan ja ei virallisesti ole missään variantteja, jotka tukevat täysin 3G taajuudet käytetään siellä. No, nyt meillä smoking gun muodossa FCC hyväksyntää laitteen mallinumero PD98120 joka tukee WCDMA Bändit II ja V, mikä tarkoittaa sitä kypsä käyttää AT & T, Bell, Telus, ja Rogers (anteeksi, T-Mobile). Alkuperäinen eurooppalainen versio Desire HD PD98100 - ja DLNA: n sertifiointi sivuston tarkoitetaan itse puhelimen "PD98 sarja - niin me voimme mielestäni sanoa, että mitä me tarkastelemme täällä, varsinkin kun otetaan huomioon, että FCC merkin sijainti asiakirja osoittaa laitteen säädettyihin Desire HD: n hyvin epätavallisella tavalla . Se on kaikkea muuta kuin Slam Dunk, että AT & T saattaa kestää kiinnostunut tästä ... mutta joo, Telus tilaajat, voit todennäköisesti alkaa säästää rahojasi nyt.

HTC Desire HD saa FCC-hyväksyntä ja Pohjois-Amerikan 3G voisi olla Telus perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar