mandag den 21. marts 2011

NASA haluaa Revolutionary Strålskydd Tech

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f3O9ueN4sc4/NASA-Wants-Revolutionary-Radiation-Shielding-Tech:

coondoggie kirjoittaa "Pitkäaikainen altistus säteilylle on yksi suurimmista haasteista pitkän keston ihmisten avaruuslennot, ja NASA etsii nyt mitä se kutsuu" vallankumouksellinen "tekniikka, joka auttaa suojaamaan astronautteja altistavat." Uskotaan, että paras strategia säteilysuojelun ja suojauksen pitkän ajan ihmisen tehtävät on käyttää sähköstaattista aktiivinen säteilysuojaukset aikana, konsertissa, kun täyden hyödyn state-of-the-art evoluution passiivinen (materiaali) suojauksen teknologiat paljon pienempi ja heikentää säteilyn että voi paeta ja osui avaruusaluksen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Chicagon Willis Tower Tullakseen Vertical Solar Farm

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L7sWFLA02BM/Chicagos-Willis-Tower-To-Become-Vertical-Solar-Farm:

Anonyymi lukija kirjoittaa "korkein rakennus Yhdysvalloissa on tulossa jyrkkään pystysuora auringon tilalla, kuten Pythagoras Solar juuri käynnistänyt hankkeen koristella rakennuksen lasinen julkisivu läpinäkyvä aurinkopaneeleista. Uudet ikkunat, puhuttu suuri tehotiheys aurinkosähkö lasi yksiköt ovat taitava hybriditeknologiaa siinä tyypillinen yksikiteisiä Pii aurinkokenno horisontaalisesti kahden lasikerrosten muodostaa yksittäisen laatta. sisäisen muovi heijastava prisma ohjaa kulmassa auringonvalo kiinni aurinkokennot, mutta sallii diffuusi päivänvalo ja vaakasuora valon avulla. korkea -profiili projekti alkaa eteläpuolella 56. kerroksen ja saattaa kasvaa jopa 2 MW kokoisia - joka on verrattavissa 10 hehtaarin alalla aurinkopaneeleilla. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Firefox 4 karkaa ennen huomista virallista vapauttamista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/firefox-4-slips-out-ahead-of-tomorrows-official-release/:


Virallista avaamista päivä saattaa silti olla huomenna, mutta jotka eivät halua odottaa nyt tarttua lopullinen versio Firefox 4 for Windows, Mac OS X tai Linux suoraan Mozillan FTP-palvelimelta. Tämä seuraa viime hetken RC2 tarkistuksen, joka oli juuri julkaissut lauantaina, joka on oletettavasti ollut kaikki, mutta ennallaan nyt lopullinen versio. Osuma alla olevaa linkkiä ja alkaa imuroimaan - vain yrittää toimia hieman yllättynyt, jos joku kertoo sen huomenna.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Firefox 4 karkaa ennen huomista virallista julkaisua perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 17:20:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Lataa Squad | lähde Mozilla (Windows) , (Mac) , (Linux) | Lähetä | Kommentit

Apple julkaisee OS X 10.6.7 ja korjaus MacBook Pron näyttö tiedotteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/apple-releases-os-x-10-6-7-with-fix-for-macbook-display-issues/:


Se voi olla pieni päivitys eniten, mutta joilla on uusi MacBook Pro epäilemättä löytää juuri julkaissut OS X 10.6.7 päivityksen erityisen tervetulleita. Lisäksi muita pieniä parannuksia kaikille Mac, se sisältää korjaus 2011 alussa MacBook Pro , joka lupaa "parantaa grafiikan vakautta ja ulkoisen näytön yhteensopivuus." Tämä kuulostaa ehkä itse korjata niin jäädyttämistä asia me kertoi aiemmin tänään ja vilkkuminen asia , joka on vaivaavat Thunderbolt varustettu MacBook Pro alusta lähtien, mutta olemme vielä vahvistaa joko itse. Kerro meille, miten asiat toimivat ulos teille kommentteja.

Apple julkaisee OS X 10.6.7 ja korjaus MacBook Pron näyttö kysymyksiä perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 16:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink 9-5 Mac | | Lähetä | Kommentit

Microsoft jatkaa Android Legal Assault

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfJdPhvJjKc/Microsoft-Continues-Android-Legal-Assault:

shmlco kirjoittaa "mukaan artikkelin AllThingsD, Microsoft jatkaa oikeudellisia hyökkäys Android. Maanantaina yhtiö haastoi Barnes & Noble, Foxconn International ja Inventec yli yhtiön Nook e-lukija, joka koskee patentin loukkausta. Lainatakseni Microsoft apulaisasianvalvoja Horacio Gutierrez "The Android-alustan rikkoo useita Microsoftin patentteihin, sekä yritykset ja merenkulku Android-laitteet on kunnioitettava teollis-ja tekijänoikeuksia. Niiden kieltäytyminen ottaa lisenssit jättää meidät ole muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä oikeustoimiin." "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Verizon ja HTC Tarjoa Thunderbolt pidentää akun, anna puhelimen kaatopaikoille kuin kuorma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:


Vaikka ei koskaan vahvistanut Verizon , näyttää todennäköiseltä, että akku (tai tarkemmin sen puute ) oli mukana sarjassa viivästyksistä ennen Thunderbolt n käynnistää. Tämän ongelman torjumiseksi, Big Red ja HTC tarjoavat melko ruma pidentää akun että lähes kaksinkertaistaa luurin kapasiteettia 1400mAh ja 2750mAh. Kaikki tämä ylimääräinen mehu varmasti tulevat kätevä ihmiset nojasi raskaasti puhelimen LTE radio. Kuitenkin laite maksaa 50 dollaria ja lisää unssi romua runko - on laite, joka ei ole hoikka aluksi - niin miksi ei osta toinen standardi akku kymmenen taalaa vähemmän sijasta? Sitten voit käyttää Qi-yhteensopiva takaisin ja induktio latausaseman Verizon vapautuu huhtikuussa. Se on hieman alle 100 dollaria ($ 29 takaisin ja 69 dollaria varten pad) niille, jotka haluavat leikata äläkä mieli laajentaa vyötärön oletamme mukana etuoikeus.

Verizon ja HTC Tarjoa Thunderbolt pidentää akun, anna puhelimen kaatopaikoille kuin kuorma perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 15:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android yhteisö , PC Mag | Lähetä | Kommentit

Leaf toimitukset myöhässä Japanin maanjäristyksessä, mutta Nissan ja Sony jo uudelleen tehtaita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:


Ei jolliest uutisia olisit odotti tuore uusi Leaf EV puhaltaa tahansa hetkenä, kun Nissan on ollut ymmärrettävästi viivyttää siirtojen seurauksena luonnonkatastrofi on kohdannut Japanissa. Päivityksiä silloin, kun asiakkaat voivat odottaa tilauksensa päätökseen on tulossa pian saatavilla. On onnellisempi kehitys saari Japanissa itse kuitenkin, että jos Nissan käynnistää uudelleen vain toimii viidessä kasvien tänään ja odottaa tuottaa ajoneuvoja jälleen torstaina, joka kestää niin kauan kuin tavaraa tehdä. Sony on ravistellut myös pois joitakin vaikutuksia äskettäisen maanjäristyksen ja sanoo, että se tulee uudelleen tuotantoon litium-ioni-akut sen Tochigi prefektuuri tehtaan huomenna. Joten rohkaisevia merkkejä edessään Japanin teollisuuden, toivottavasti kaikki muutkin elpyminen osoittautuu niin nopeasti.

Leaf toimitukset myöhässä Japanin maanjäristyksessä, mutta Nissan ja Sony jo uudelleen tehtaiden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 15:25:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog Green , Reuters (Yahoo! News) | Lähetä | Kommentit

Miksi AT & T ja T-Mobile sulautuma on kuluttajien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gVSulam8MI/Why-the-ATampT-and-T-Mobile-Merger-Is-Bad-For-Consumers:

adeelarshad82 kirjoittaa "AT & T ilmoitti äskettäin, että se ostaa T-Mobilen 39000000000 dollaria. Mikäli kauppa saa hyväksynyt hallituksen ja sulkeutuu vuoden suunnitellusti, se luo maan suurin langattoman operaattorin ylivoimaisesti. Vaikka tämä on hyvä uutinen Molempien yritysten analyytikot uskovat, että se on kauhea ajatus loppukäyttäjille useista eri syistä - alkaen selvää niistä, kuten korkojen nousua johtui kilpailua, hienompia niistä, kuten entistä valikoivampia puhelin vaihtoehtoja kuluttajille. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


<em>Hobitti</em> Lopulta alkaa ampua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMNYxeddY50/emThe-Hobbitem-Finally-Starts-Shooting:

Tiger4 kirjoittaa "Warner Bros on ilmoittanut, että tuotanto on virallisesti alkanut Peter Jacksonin elokuva mukauttaminen Hobbit. Jackson edes lähetetty pari kuvaa itseään yhtä asetetaan. Näin siitä huolimatta iskee, konkurssit, sopimus riitoja ja oikeudellisia toimia että on tulvinut Jackson ja hankkeeseen, koska hänen Lord of the Rings päivää. Myönnä pois, salaa olet ollut kuolla nähdä tämän tapahtua. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nintendo 3DS Akku on nopea Die ja hidas lataus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0CXE4kpK_Os/Nintendo-3DS-Battery-Is-Quick-To-Die-and-Slow-To-Charge:

Anonyymi lukija kirjoittaa tähän ote opposable Thumbs blogi: "akku Nintendo 3DS on yhtä paha kuin olemme pelänneet, ja se on merkittävä este nauttia järjestelmään. ... Kun näytön kohtuullisen kirkkaus, 3D ja langattoman pois päältä, kun pelin saa sitä eikä ääntä, olimme saada hieman yli 4,5 tuntia soittoaikaa. Jos pidät kirkkaampi näyttö, pitää 3D käytössä, tai jos sinulla on, että puhuja menee, että aika vain mene alas. ... käyttäminen kehto kun järjestelmä ei ole pelattu tapana olet menossa haluavat poimia, erityisesti latausaika noin kolme ja puoli tuntia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motorola Xoom WiFi lyödä Kanada ensi kuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/motorola-xoom-wifi-hitting-canada-next-month/:


Ei vielä ole sanaa hintaan tai tarkkaa julkaisupäivää, mutta Motorola on juuri vahvistanut, että WiFi-only-versio sen Xoom Honeycomb tabletti on saatavilla Kanadassa joskus huhtikuussa - tai "huhtikuun alussa" mukaan Financial Post. 3G versio seuraa jossain vaiheessa "vuoden puolivälissä", vaikka tiedot siitä ovat valitettavasti vieläkin kevyempiä vielä ilman mainintaa operaattorin tukea vielä. Pään ohi tauon koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Motorola Xoom WiFi lyödä Kanada ensi kuussa


Motorola Xoom WiFi lyödä Kanada ensi kuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 14:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Motorola | Lähetä | Kommentit

Hollannin radion Geek seuranta Libyan ilmaiskuja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ydl2S6Zwric/Dutch-Radio-Geek-Tracking-Libyan-Airstrikes:

jfruhlinger kirjoittaa "päivää, jolloin kansalaiset voivat vain oppia kaukana sodan hallitus tai institutionaalisen paina pitkään yli. hollanti ex-sotilas-pelle on esimerkki uudesta tavasta tieto tulee ulos, seuranta hyökkäys lennot Libyan ja jopa Tweeting viestejä USA komento vastaa iskee. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Boxee 1.5 tuo &quot;valtava selaimen päivitys&quot; päättyy maaliskuun loppuun mennessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/boxee-1-5-bringing-huge-browser-update-by-end-of-march/:


Vielä ei ole ton yksityiskohtia tämän yhden vielä, mutta Boxee n VP Marketing, Andrew Kippen, on vahvistanut TechWebcast podcastin Boxee 1.5 päivitys tulee olemaan liikkuva loppuun mennessä maaliskuussa - joka viime pyysimme , ei ollut kaukana. Iso uutinen on, että se ylpeillä "valtava selaimen päivitys", jotka eivät vain nopeuttaa selaimen huomattavasti, mutta lisää nistämään paljon enemmän video-mielinen sivustoja. Kippen mainitsi myös iPad app tuli ensimmäisen kerran takaisin CES jonka avulla voit stream sisältöä iPadisi teidän Boxee Box, ja lisää joitakin yhteiskunnallisia toimintoja, kuten mahdollisuutta nähdä, mitä ystäväsi ovat katsomassa. Vielä ei ole sanaa tarkka julkaisupäivä, mutta se on ilmeisesti vain yhteen iPad 2 tuntemattomista syistä.


Boxee 1.5 tuo "valtava selaimen päivitys" päättyy maaliskuun loppuun mennessä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 13:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Techau | Lähetä | Kommentit