mandag den 21. marts 2011

AT & T nielee T-Mobile luoda USA suurin lentoyhtiö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cHhmmcwKF-Q/att-swallows-t-mobile-to-create-us-largest-carrier.ars:


Viime kuukausina T-Mobile-mainonta on annettu osaksi AT & T, arvostellaan harjoittajan hobbling kuuma puhelimen hidasta tiedonsiirtonopeuksia. Joko se oli eräänlainen flirttailu tai AT & T päätti, että tarvitaan hiljaisuutta näitä mainoksia kerralla. Tänään, AT & T ilmoitti 39 miljardia dollari käsitellä T-Mobilen emoyhtiö Deutsche Telekom, joka näkee T-Mobilen asiakkaiden ja infrastruktuurin osaksi AT & T, luoda Yhdysvaltain suurin solu harjoittaja, ja ainoa, joka tarjoaa GSM-puhelimiin.


Deutsche Telekom, paljon ratkaisee paljon ongelmia, että T-Mobile kohdanneet neljänneksi suurin lentoyhtiö. Se ei ole enää säilyttää laajan verkoston ja vähittäiskaupan tukevan infrastruktuurin pienemmän operaattorin pohja, eikä kohdata valtavat kustannukset päivitettäessä infrastruktuurin tulevan LTE 4G-standardin. T-Mobile oli vain yksi iso harjoittajat on selkeä 4G suunnitelman paikka, AT & T ja Verizon ovat sitoutuneet LTE, kun taas Sprint on ajanut WiMax.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar