mandag den 21. marts 2011

Ranska sakkoja Google 100.000 € ja Street View yksityisyyden loukkaukset, sitten mulls silmiinpistävää ilman selvää syytä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/france-fines-google-100-000-for-street-view-privacy-violations/:


Ah, Ranska. Land kauniita rantoja, kunniallinen rautatiejärjestelmää ja enemmän selittämättömiä viivytyksiä ja työnseisaukset kuin missään muualla kehittyneissä maissa. Niin, ja tärkein lentoasema, joka pakottaa käyttämään lippuja "ostaa ruokaa tiettyjen toimittajien ja kieltäytyy kokonaan CDG -> JFK lento aikataulussa. Vatsanväänteet sivuun, näyttää siltä, ​​että ainakin yksi asia on tulossa tänään tehneet ohi maan ihmisoikeuksia, Ranskan tietosuoja säädin vahvistavat ennätys 100.000 € sakko lähetetään yli Google suhteessa väärin tiedonkeruun aikana Street View pyyhkii . Myönnettäköön, El Le Goog on joutunut tietosuojaongelmia ennen tätä hyvin asiaa, mutta mikään aivan yhtä Valtavan kuin nämä. Kansallinen komitea Computing ja kansalaisvapauksien sekä oikeus toteaa, että yhtiön rikkomuksista ovat "kerätä salasanoja ja email siirtää langattomasti", ja kaikkien aikojen parhaimman sakot on kannettu, koska "taloudellisten etujen Google saadun näitä rikkomuksia." Olemme kertoneet, että yhtiö on kaksi kuukautta aikaa valittaa rangaistus, mutta jo nyt näyttää siltä, ​​että Googlen pelästynyt mitenkään kommentoimasta lainkaan Englanti. Kiitos taivaalta Käännä , eikö?

Ranska sakkoja Google 100.000 € ja Street View yksityisyyden loukkaukset, sitten mulls silmiinpistävää ilman näkyvää syytä perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 11:15:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Physorg | lähde AFP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar