mandag den 21. marts 2011

Leaf toimitukset myöhässä Japanin maanjäristyksessä, mutta Nissan ja Sony jo uudelleen tehtaita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:


Ei jolliest uutisia olisit odotti tuore uusi Leaf EV puhaltaa tahansa hetkenä, kun Nissan on ollut ymmärrettävästi viivyttää siirtojen seurauksena luonnonkatastrofi on kohdannut Japanissa. Päivityksiä silloin, kun asiakkaat voivat odottaa tilauksensa päätökseen on tulossa pian saatavilla. On onnellisempi kehitys saari Japanissa itse kuitenkin, että jos Nissan käynnistää uudelleen vain toimii viidessä kasvien tänään ja odottaa tuottaa ajoneuvoja jälleen torstaina, joka kestää niin kauan kuin tavaraa tehdä. Sony on ravistellut myös pois joitakin vaikutuksia äskettäisen maanjäristyksen ja sanoo, että se tulee uudelleen tuotantoon litium-ioni-akut sen Tochigi prefektuuri tehtaan huomenna. Joten rohkaisevia merkkejä edessään Japanin teollisuuden, toivottavasti kaikki muutkin elpyminen osoittautuu niin nopeasti.

Leaf toimitukset myöhässä Japanin maanjäristyksessä, mutta Nissan ja Sony jo uudelleen tehtaiden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 15:25:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog Green , Reuters (Yahoo! News) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar