mandag den 21. marts 2011

ASUS debyytti Eee Pad Muuntaja Taiwanissa perjantaina, Honeycomb vahvistettu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/asus-to-debut-eee-pad-transformer-in-taiwan-this-friday-honeyco/:


Vaikka olemme vielä nähdä muita Honeycomb tablettia toteudu kaupoissa jälkeen Xoom , uutinen on se, että Asus on noin debyytti sen Eee Pad Muuntaja takaisin kotimaassaan perjantaina. Ei vielä mitään lopullista hinnoittelua nähtävä tätä Tegra 2 laitetta, mutta osa valpas lukija on jo huomannut kärsineiden läpi 799 dollaria merkki - Yhdysvaltain dollareina, kumma kyllä ​​- ASUS 'Transformer lähtölaskenta sivu Facebookissa, ja toivottavasti Tämä hintalappu kattaa telakka pakki samoin. Oli miten oli, ahdistunut Android fanit voivat tilata tämän erikoinen 10,1 tuuman liuskekivi - ja 16GB tai 32GB maku - myöhemmin tällä viikolla, jotta taiwanilaiset kirjeenvaihtotoveri omasi lopulta tullut kätevä.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

ASUS debyytti Eee Pad Muuntaja Taiwanissa perjantaina, Honeycomb vahvisti alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 07:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Netbook uutiset , Engadget kiina | lähde ASUS (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar