mandag den 21. marts 2011

Verizon ja HTC Tarjoa Thunderbolt pidentää akun, anna puhelimen kaatopaikoille kuin kuorma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:


Vaikka ei koskaan vahvistanut Verizon , näyttää todennäköiseltä, että akku (tai tarkemmin sen puute ) oli mukana sarjassa viivästyksistä ennen Thunderbolt n käynnistää. Tämän ongelman torjumiseksi, Big Red ja HTC tarjoavat melko ruma pidentää akun että lähes kaksinkertaistaa luurin kapasiteettia 1400mAh ja 2750mAh. Kaikki tämä ylimääräinen mehu varmasti tulevat kätevä ihmiset nojasi raskaasti puhelimen LTE radio. Kuitenkin laite maksaa 50 dollaria ja lisää unssi romua runko - on laite, joka ei ole hoikka aluksi - niin miksi ei osta toinen standardi akku kymmenen taalaa vähemmän sijasta? Sitten voit käyttää Qi-yhteensopiva takaisin ja induktio latausaseman Verizon vapautuu huhtikuussa. Se on hieman alle 100 dollaria ($ 29 takaisin ja 69 dollaria varten pad) niille, jotka haluavat leikata äläkä mieli laajentaa vyötärön oletamme mukana etuoikeus.

Verizon ja HTC Tarjoa Thunderbolt pidentää akun, anna puhelimen kaatopaikoille kuin kuorma perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 15:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android yhteisö , PC Mag | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar