mandag den 21. marts 2011

Boxee 1.5 tuo "valtava selaimen päivitys" päättyy maaliskuun loppuun mennessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/boxee-1-5-bringing-huge-browser-update-by-end-of-march/:


Vielä ei ole ton yksityiskohtia tämän yhden vielä, mutta Boxee n VP Marketing, Andrew Kippen, on vahvistanut TechWebcast podcastin Boxee 1.5 päivitys tulee olemaan liikkuva loppuun mennessä maaliskuussa - joka viime pyysimme , ei ollut kaukana. Iso uutinen on, että se ylpeillä "valtava selaimen päivitys", jotka eivät vain nopeuttaa selaimen huomattavasti, mutta lisää nistämään paljon enemmän video-mielinen sivustoja. Kippen mainitsi myös iPad app tuli ensimmäisen kerran takaisin CES jonka avulla voit stream sisältöä iPadisi teidän Boxee Box, ja lisää joitakin yhteiskunnallisia toimintoja, kuten mahdollisuutta nähdä, mitä ystäväsi ovat katsomassa. Vielä ei ole sanaa tarkka julkaisupäivä, mutta se on ilmeisesti vain yhteen iPad 2 tuntemattomista syistä.


Boxee 1.5 tuo "valtava selaimen päivitys" päättyy maaliskuun loppuun mennessä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 13:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Techau | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar