mandag den 21. marts 2011

Inhabitat viikko Green: siirtymässä tornit, vety helmiä, ja Shockwave moottori polttoainetehokkuuden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/inhabitats-week-in-green-shifting-towers-hydrogen-beads-and/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Se oli iso viikko vaihtoehtoisen energian Inhabitat esiteltiin erilaisia ​​vihreän polttoaineen innovaatioita, vähentää kustannuksia ja tuo puhdasta energiaa etualalle. Katselimme vety mikro helmiä " , jotka voisivat polttoaine autojen 1,50 dollaria per gallona, ​​ja näimme Michigan State University paljastaa uuden paineaalto moottori , joka voisi kolminkertaistua polttoaineen tehokkuutta hybridiautojen. XL Hybridit sai myös mukaan toimintaan vapauttamalla add-on sarja, joka voi muuttaa mitään kaasu-guzzler osaksi hybridi, ja Google teki aaltoja ja ilmoittamalla niiden investointeja biopolttoaineiden käyttöönottoa CoolPlanetBiofuels ja lisäämällä EV latausasemaa Google Maps. Lopuksi, pyöristää tai vihreä auto tällä viikolla meillä on myös annettava erityinen huutaa ulos Artega, jotka ottivat kuuma uusi SE Electric Sports Car - voimme jo kuulla tööttää ja vihellyskonsertti!



Tien sivuun ja ulos merelle, me esiteltiin suunnittelu vedenalainen leija turbiinien että sato energiaa meren aallot, ja olimme LUMOSIVAT Kinetura n muotoaan muuttavia Kinetower . Muissa arkkitehtuuri uutiset, rakentaminen vihdoin alkanut MVRDV massiivinen Amanora Vertical City Apartments Pune, Intia - sekakäyttöä kehitys yhteensä yli 4,3 miljoonaa neliömetriä.



Näimme myös useita uusia kehitystä aurinkoenergian edessä - tutkijat Yhdistyneessä kuningaskunnassa työskentelevät aurinkosähköllä toimiva pakki , joka voisi keventää kuormaa sotilaiden ja, vielä tärkeämpää, lisätä tutkijoiden liikkuvuutta, jopa 50 prosenttia. Tämä tuntuu sopii täydellisesti OS "hämmästyttävä GSR 110B - sisäänvedettävä aurinkovoimaan järjestelmä, joka tuottaa 40 wattia paikan päällä ja yhdistetty aurinko-ja paristovarmennusta. Kevyt ja helppo pakata, aurinko laite on helppo ottaa käyttöön hätätilanteissa niin kauan kuin sää sallii.

Inhabitat viikko Green: siirtymässä tornit, vety helmiä, ja Shockwave moottorin polttoainetalouden perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 20:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar