mandag den 21. marts 2011

Kinect pitää kirurgit on tehtävä, Nintendo 3DS voisi auttaa optikoiden diagnosoinnissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/kinect-keeps-surgeons-on-task-nintendo-3ds-might-assist-optomet/:




Uusimman sukupolven pelaamista gadgeteja tehdä joitakin näppäriä temppuja, ja yksi niftiest he voivat tehdä on auttaa valtakunta lääkettä. Microsoftin Kinect kuulosti ehdokas leikkaus , ja tässä kuussa tosielämän kirurgit ovat todella ottaa sen käyttöön - Sunnybrook sairaala Torontossa, Kanadassa takiloitu Xbox 360 syvyys kamera sen lääketieteellisen kuvantamisen tietokone. Nyt lääkärit eivät tarvitse hangata manipuloida magneettikuvaukseen, tai jopa nimetä peoni tehtävän - vaan he yksinkertaisesti nostavat verisen käsineen ja sukeltaa digitaalista kuvankäsittelyä aallon taitava käsi.



Samaan aikaan amerikkalainen Optometric Association on laajennettava alkuperäistä kiitosta Nintendon 3DS, sanoo autostereoscopic 3D handheld "voisi olla luojan lykky tunnistamiseksi lapsille alle 6, jotka tarvitsevat vision hoitoa." Vaikka Nintendon varoitusmerkinnät alun perin kiihottanut hieman pelkoa vanhempien, järjestö sanoo, että lapset, jotka eivät voi kokea 3DS täyteen tehoonsa voi olla amblyopia (tai muita näköhäiriöitä), jota voidaan helpommin käsitellä aikaisemmin sitä kiinni, Vaikka yksi lääkäri haastatteli Associated Press vaatii lasten kanssa amblyopia eivät tiedä, mitä he puuttuvat aluksi - niin ei välttämättä odota ihmelääke, ihmiset.

Kinect pitää kirurgit on tehtävä, Nintendo 3DS voisi auttaa optikoiden diagnosoinnissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 07:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde AP , Canadian Press | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar