mandag den 21. marts 2011

Nexus S 4G vahvistaa Sprintin omat verkkosivut, ensimmäinen "täysin integroitu" Google Voice älypuhelin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/nexus-s-4g-confirmed-by-sprints-own-website-first-fully-integ/:


jos emme vuoda tätä perusteellisesti tarpeeksi omaan makuun, tässä Sprint pilaa omasta yllätys: Nexus S on tulossa nyt verkoston 4G maku. Mainostetaan "Pure Google" Tämä WiMAX-toting laite on ensimmäinen ominaisuus "täysin integroitu" Google Voice - jotka emme kertoneet käyttämistä vain yksi numero kaikki puhelut ja mahdollistaa asioita, kuten web-puhelut ja puheposti transkriptio. Aika upea, jos pyydät meitä, ja mahdollisesti vielä tärkeämpi kuin pelkkä Lisäksi 4G-verkko. Kaikki kesti löytää tämän hieman Intel oli rento etsi "Nexus" Sprintin Internet-portaali, ei juuri vaikein vakoilla työtä koskaan, mutta arvostamme kotkansilmäinen vihjeidenmyyjä tehdä se aivan sama. Nyt se on vain kysymys odottaa vielä muutaman tunnin, kunnes Sprintin CTIA tapahtuma kuulla kaikki tiedot sen kanssa Google.



[Kiitos, MTW]

Nexus S 4G vahvistaa Sprintin omat verkkosivut, ensimmäinen "täysin integroitu" Google Voice älypuhelin perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 04:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Pikajuoksu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar