onsdag den 16. marts 2011

Verkkosovellukset todettu puuttuvan Safarin hidastustöyssy Ios 4,3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/web-apps-found-to-be-lacking-safaris-speed-bump-in-ios-4-3/:


No, näyttää siltä, ​​ettet kuvittelen asioita, jos ajatteli-app selaimissa että Web-sovellukset tallennetaan iPhonen aloitusnäytössä tuntui hitaammin kuin Safari itse. Ars Technica on nyt vahvistanut, että sivuja tai web-sovellukset ladataan nämä menetelmät eivät ole saavat JavaScript edistää lisätty Safari IOS 4,3 , mikä sivusto todettu olevan noin 2,5 kertaa nopeampi kuin Safari IOS 4,2. Ongelmana on, että nämä sovellukset eivät tarvittavat luvat suorittaa dynaamisesti koodiksi tallennettu kirjoitettava muistiin (kuten Safari ei), joka periaatteessa jättää heidät käynnissä samalla vauhdilla he tekivät IOS 4,2. Ei ole yllättävää, että on saanut jotkut spekuloida, että se kaikki on osa suurta suunnitelmaa Applen osa pakottaa kehittäjiä käyttämään täysimittaisen apps sijaan mobiilisovellukset, mutta Ars Technica muistuttaa, että se voisi aivan yhtä hyvin johtua joitakin teknisiä ongelmat. Osuma lähde linkkiä kaikki tekniset yksityiskohdat.

Verkkosovellukset todettu puuttuvan Safarin hidastustöyssy Ios 4,3 perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 17:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Ars Technica | Lähetä | Kommentit

Obama vaatii uusia Privacy Bill of Rights

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2eqWGWpYSb0/Obama-Calls-For-New-Privacy-Bill-of-Rights:

CWmike kirjoittaa "Obaman hallinto on tausta uusi tietosuoja perusoikeussäännökset pyritään suojelemaan kuluttajia vastaan ​​mielivaltaisen verkkoseurantaan ja tietojen keräämisen mainostajat. Olen viime aikoina, korkean profiilin esimerkkejä tarve parantaa yksityisyyden suojaa koskeva lainsäädäntö kuuluu ole oma tiedonkeruu ja Googlen ongelmat nähden Street View Wi-Fi vakoilla kysymys. todistajanlausunto valmis senaatin kauppa tiede ja liikenneministeri, kauppaministeriön apulaisulkoministeri Lawrence Strickling sanoi, että Valkoinen talo haluaa kongressin säätämään lainsäädäntöä, jolla tarjotaan "lähtötason kuluttajien tietoja yksityisyyden suojaa. " Strickling sanoi hallinnon vaatimukselle uudesta online yksityisyyden suojaa johtuu suosituksia kauppaministeriön vuonna paperi julkaistiin joulukuussa. Hallinnon tuki yksityisyyden suojaa on erittäin merkittävä, sanoo Joel Reidenberg, professori Fordham Law School, joka on erikoistunut tietosuojaongelmia . "Tämä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 1974, että Yhdysvaltojen hallitus on tukenut pakollisia yksityisyyttä koskeviin yleisiin sääntöihin," Reidenberg sanoi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Netflix Voit aloittaa Alkuperäinen sisältö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/txJrEC3lcRw/Netflix-To-Start-Creating-Original-Content:

olsmeister kirjoittaa "Netflix voidaan tunnetaan tarjota joitakin suosikki tv-ja elokuva puroihin, mutta yhtiö on aikeissa tehostamaan peli ja alkaa tarjota alkuperäistä sisältöä. Netflix väitetään kilpailemaan useita merkittäviä kaapeliverkkojen uuden draamasarjan tuotettu mennessä ja pääosissa Kevin Spacey nimeltä House of Cards, ja se voi olla noin lähellä paljon yli 100 miljoonaa dollaria, mukaan raportin Deadline.com. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple siirtyy Stop Kids Telineet iTunes esitykset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-6yxhydaLvQ/Apple-Moves-To-Stop-Kids-Racking-Up-iTunes-Bills:

Xacid kirjoittaa "Apple Inc. on muuttunut, miten ostaa iPhonen sisällä ja iPad pelit ovat sallittuja, kun asiakkaat valittivat, että heidän lapsensa olivat raastava jopa satoja dollareita arvosta maksuja. Kysymys oli, että kun käyttäjä kirjoittaa hänen iTunes salasana laitteen Laite ei kysyy salasanaa uudelleen 15 minuutin ajan. Jokainen ostaa joko iTunes Storesta tai sisällä lapsiystävällisiä pelejä, kuten "Smurffi's Village," meni läpi ilman uuden salasanan. Tämä tarkoitti sitä, että vanhemmat, jotka luovutettiin Yli niiden iPhone tai iPads heidän lapset olivat joskus järkyttyneitä suuret ostot "Smurfberries ja muiden virtuaalisten taika."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sprintin projekti Leapfrog "huhut väittävät LTE-verkon päivitys on käynnissä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/sprint-project-leapfrog-rumors-claim-lte-network-upgrade-is-un/:

Jos meillä olisi penniäkään varten aina Sprint toimitusjohtaja Dan Hesse (tai taajuuksien kumppani Clearwire) on puhunut mahdollista siirtymistä LTE , olisimme ... No, ainakin useita Dimes. Uusi huhu, joka piipahti muutamasta lähteistä tänään - konsulttiyritys Gerson Lehrman Group ja GizmoFusion - väittää, että LTE liikkeellä on nyt tehty paljon, ja Sprint kanssa sopimuksia infrastruktuurin tarvikkeet Ericsson, Alcatel-Lucent, ja Samsung roll ulos palvelu aikana seuraavien kahden kolmen vuoden se decommissions iDEN sen 800MHz taajuudella. Se sanoi, CDMA ei lähdössä pois: yhtiö on jo sitoutunut päivittämiseen CDMA jalanjälki 1x Advanced tulevina vuosia myös. GLG väittää, että Sprint aikoo Lone Ranger tästä - se etsimme kumppaniksemme muut yhtiöt kuten Clearwire tai T-Mobile kun se on järkevää, mutta päätöksen siirtyä LTE on toistaiseksi puhtaasti sisäinen.



Tähän liittyen huomata, GizmoFusion väittää, että Sprint toimitukset alkavat WiFi vain BlackBerry playbook välillä maaliskuun lopulla ja huhtikuun puolivälissä ennen WiMAX version myöhemmin tänä vuonna, sekä kosketusnäyttö / QWERTY hybridi ja täysi-touch BlackBerry puhelimia - molemmat jonka olemme nähneet huhutaan äskettäin . LTE-yhteensopiva laitteisto, olettaen, että tämä kaikki on laillista, on todennäköisesti tapoja pois vielä.



[Kiitos, Stoopered]

Sprintin projekti Leapfrog "huhut väittävät LTE-verkon päivitys on käynnissä perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 16:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde GLG Uutiset , GizmoFusion | Lähetä | Kommentit

Light Painting Wi-Fi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E_mcOi14le0/Light-Painting-Wi-Fi:

dostojevski78 kirjoittaa "Jotkut Norja taideopiskelijat rakensi Gizmo visualisoida wi-fi-signaalin voimakkuus kaupungin kaduilla. Tulos on yksinkertaisesti kaunis. Kuka sanoi, teknologiaa ei voida esteettisesti miellyttävä?"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






17-vuotias voitti Intelin $ 100K tiedepalkinnon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1qiEvJaavI/17-Year-Old-Wins-Intels-100K-Science-Prize:

autospa kirjoittaa "California teini, joka säröillä monimutkainen matemaattinen kaava on saanut Intel Science Talent Search n 100.000 dollaria ensimmäisellä sijallaan. Evan O'Dorney, 17, voitti palkinnon" hänen matemaattisen hanke, jossa hän vertasi kaksi tapaa arvioida neliöjuuri kokonaisluku. [Hän] löysi juuri, kun nopeampi tapa toimisi, "Intel ilmoitti keskiviikkona."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






LunchCommunicator elokuvia voit jokainen purenta, säästää suhteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:


Oletko koskaan halunnut kertoa läheisillesi kuinka kiitollinen (tai kiittämätön) olet oman eväät, mutta ei mielellään ottaa hankala face-to-face dialogi siitä? No, nyt voit! Tutkimusryhmä Ochanomizu yliopistossa Japanissa hakata jopa nörtti eväät - koostuu Creative webcam ja Viliv S5 MID - juuri tähän tarkoitukseen. Ajatuksena on, että kun avataan, kamera alkaa tallentaa ruudussa valmistellaan kotona, ja kun se avattiin uudelleen työtä, se alkaa automaattisesti toistaa valmistelu kuvamateriaalia samalla tallennuksen diner munching pois. Tietenkin voit heittää satunnaisia ​​"oishii" ja "arigatō", kun olet sitä. Kuulostaa täydellinen lahja nuoripari, jos pyydät meitä. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä LunchCommunicator elokuvia voit jokainen purenta, säästää suhteet


LunchCommunicator elokuvia voit jokainen purenta, säästää suhteet perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 14:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo , DigInfo | lähde LunchCommunicator | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Kirja-arvostelu: Learning ExtJS 3,2

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YbXJu-AXENM/Book-Review-Learning-ExtJS-32:

dulepov kirjoittaa "laajan joukon ominaisuuksia tekee ExtJS hyvin suosittu puitteet. Mutta runsaasti toimintoja tulee kustannuksia: puitteet on monimutkainen. Vaikka monet kehykset voidaan oppia lähde, jossa ExtJS tämä ei päde. syntaksi Olio-ohjelmointi JavaScript voi olla hyvin vaikea ymmärtää ja ExtJS lähteet osoittavat, että. Käytännön ohjelmoija, mielestäni paras tapa oppia ExtJS on lukea hyvää kirjaa ja seurata esimerkkiä inside.The ExtJS kirjan sain julkaistu mennessä Packt Publishing. Sitä kutsutaan oppimisen ExtJS 3,2. Pidän itseäni kokenut ExtJS kehittäjä, mutta aina on enemmän kokeneita kehittäjiä ja tämän kirjan oli kirjoittanut useita. " Lue alla muun dulepov katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sun.com, kahdestoista vanhin verkkotunnuksen Internetissä, poistetaan käytöstä 1. kesäkuuta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/sun-com-the-twelfth-oldest-domain-on-the-internet-will-be-deco/:


Sun Microsystems , yksi alkuperäisistä gangsterit toimittamisesta vastaavan kaikki elektroniikka ja infrastruktuurin nyt tiedämme, kuten Internetiä, enää Sun Microsystemsin viime vuoden tammikuussa. Sekoittuneet Oracle Juggernaut, sen toiminta ei enää tuota tuttua logo ja pian he eivät enää edes viitata samassa paikassa internetissä. Kyllä, 25 vuotta vastaamatta puheluun ja sun.com-yhtiöstä, joka ei ole enää tullaan päästämään irti entisestä verkkotunnuksen samoin. Sivusto on jo ohjaamaan käyttäjiä Oracle jo jonkin aikaa, mutta tulevat 1. kesäkuuta se tulee olemaan kuin Aurinko tiesimme ollut koskaan edes noussut.



[Kiitos, Jeroen]

Sun.com, kahdestoista vanhin verkkotunnuksen Internetissä, poistetaan käytöstä Kesäkuun 1. päivänä perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 13:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sun | Lähetä | Kommentit

IsoHunt oikeuteen: Google on suurempi ongelma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K8wW9nEd7xo/IsoHunt-To-Court-Google-Is-the-Bigger-Problem:

Krystalo kirjoittaa "isoHunt taistelee edelleen sen oikeudellista taistelussa MPAA. Viimeisimmässä jaksossa, torrent sivusto teki vastaus lyhyt USA hovioikeuden jossa se ehdottaa, että Google, eikä isoHunt, on suurin BitTorrent hakukone Internet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






NASA Haluaa Zap Space Junk lasereilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4JaACgSUu6Q/NASA-Wants-To-Zap-Space-Junk-With-Lasers:

Hugh Pickens kirjoittaa MIT Technology Review kertoo, että erilaisia ​​ajatuksia on leijui poistamiseen tilaa roskaa, useimmat heistä erittäin kalliita, mutta nyt James Mason NASA Ames Research Center on päätynyt paljon halvempi vaihtoehto Zap yksittäisiä junk kanssa maanpäälliset laser, hidastaa niitä alaspäin niin, että ne lopulta de kiertoradalla. Mason arvioi, että laite testataan käänteinen Kesslerin syndrooma voidaan laittaa yhteen miljoonaa dollaria, mikä olisi myös monet avaruuslentoja tekevien kansat, jotta väistämättä oikeudellisia kysymyksiä, jotka käyttävät tällaista laitetta aiheuttaisi. "Järjestelmään käynnistää mitään avaruuteen - paitsi fotonien (PDF) - eikä tarvitse siitä kiertoradalla vuorovaikutus - paitsi fotoni paine. On siis vähemmän omiaan luomaan lisää roskia riski verrattuna useimpiin roskat poistetaan järjestelmiin, "kirjoittaa Mason." Lopulta käsite voi johtaa toiminnan kansainvälinen järjestelmä suojauksen satelliittien ja suuret roskat esineitä enemmistö törmäyksissä sekä tarjoamalla korkean tarkkuuden roskat seurantatietoja ja polttoaineen- vähemmän aseman pitäminen smallsats. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.