onsdag den 16. marts 2011

Hylas 1 valmis testausta, Euroopan ensimmäinen satelliittilaajakaistajärjestelmien aloittaa asiakkaita ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/hylas-1-completes-testing-phase-europes-first-broadband-satell/:


Se ei juuri ollut kovinkaan kauan sitten Avanti viestintäministeriön Hylas 1 satelliitti puhallettu pois marraskuun lopussa, mutta se on nyt lähes valmis aloittamaan levittää noin langattoman laajakaistan yli 16 maassa Euroopassa. Avanti juuri ilmoitti tänään, että satelliitin kiertoradalla testausvaiheessa on "täydellinen menestys", ja että se menee palveluun joskus ensi viikolla alkutestissä asiakasryhmän, ennen kuin alkaa laajempi siirtyminen 4. huhtikuuta. Kaiken kaikkiaan yli 60 toimijat ovat sitoutuneet tarjoamaan satelliitin asiakkailleen laajakaistapalveluita, joka lupaa tarjota yhteyksiä jopa 10 Mbps ja ihmiset jopa kaikkein maaseudulla. Se on myös vasta alkua - Avanti aikoo käynnistää Hylas 2 joskus toisella neljänneksellä 2012, mikä laajentaa sen kattavuutta Afrikkaan ja Lähi-idässä.



[Kiitos, Brett]


Jatka käsittelyssä Hylas 1 valmis testausta, Euroopan ensimmäinen satelliittilaajakaistajärjestelmien aloittaa asiakkaita ensi viikolla


Hylas 1 valmis testausta, Euroopan ensimmäinen satelliittilaajakaistajärjestelmien aloittaa asiakkaita ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 18:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Stockopedia Uutiset | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar