onsdag den 16. marts 2011

Julkaisija alkaa vuosittain e-kirja lisensointi kirjastot, yritykset veri erottamalla kivi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/publisher-starts-annual-e-book-licensing-for-libraries-attempts/:


Yleiset kirjastot En Vogue nytkin, että e-lukijat ja e-kirjat ovat niin suosittuja, ja kustantajat ovat huolissaan suuntauksesta. Harmiksi monet ja yllätys muutaman, HarperCollins Publishers on asettanut e-kirjoja päättyy 26 vuokra - tehokkaasti heille noin yhden vuoden säilyvyysaika (olettaen 2 viikkoa per asunto x 26 = 52 viikkoa). Joten nyt käteisen puutteesta kärsivä kirjastojen on poni lisenssimaksuja vuosittain, koska kustantaja on huolissaan siitä, että "myy e-kirjoja kirjastoihin ikuisesti, jos ei muuteta, se vahingoittaisi kehittymässä e-kirja ekosysteemin." Toisin sanoen, HarperCollins mielestä luotonanto e-kirjojen maksaa yritykselle rahaa se voisi myydä ne. Julkaisija on ensimmäinen hoitoon kirjaston e-kirjoja eri tulosteita ja politiikka muutos on aiheuttanut kirjastonhoitajien lopettaa ostaa HarperCollins e-kirjoja. Jos uusi lupajärjestelmä tullut trendi, näemme, jos kirjastojen on pakko lopettaa sähköisen luotonanto puolue.



[Kiitos, Scott]

Julkaisija alkaa vuosittain e-kirja lisensointi kirjastot, yritykset veri erottamalla kivi perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 23:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar