onsdag den 16. marts 2011

Sprintin projekti Leapfrog "huhut väittävät LTE-verkon päivitys on käynnissä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/sprint-project-leapfrog-rumors-claim-lte-network-upgrade-is-un/:

Jos meillä olisi penniäkään varten aina Sprint toimitusjohtaja Dan Hesse (tai taajuuksien kumppani Clearwire) on puhunut mahdollista siirtymistä LTE , olisimme ... No, ainakin useita Dimes. Uusi huhu, joka piipahti muutamasta lähteistä tänään - konsulttiyritys Gerson Lehrman Group ja GizmoFusion - väittää, että LTE liikkeellä on nyt tehty paljon, ja Sprint kanssa sopimuksia infrastruktuurin tarvikkeet Ericsson, Alcatel-Lucent, ja Samsung roll ulos palvelu aikana seuraavien kahden kolmen vuoden se decommissions iDEN sen 800MHz taajuudella. Se sanoi, CDMA ei lähdössä pois: yhtiö on jo sitoutunut päivittämiseen CDMA jalanjälki 1x Advanced tulevina vuosia myös. GLG väittää, että Sprint aikoo Lone Ranger tästä - se etsimme kumppaniksemme muut yhtiöt kuten Clearwire tai T-Mobile kun se on järkevää, mutta päätöksen siirtyä LTE on toistaiseksi puhtaasti sisäinen.



Tähän liittyen huomata, GizmoFusion väittää, että Sprint toimitukset alkavat WiFi vain BlackBerry playbook välillä maaliskuun lopulla ja huhtikuun puolivälissä ennen WiMAX version myöhemmin tänä vuonna, sekä kosketusnäyttö / QWERTY hybridi ja täysi-touch BlackBerry puhelimia - molemmat jonka olemme nähneet huhutaan äskettäin . LTE-yhteensopiva laitteisto, olettaen, että tämä kaikki on laillista, on todennäköisesti tapoja pois vielä.



[Kiitos, Stoopered]

Sprintin projekti Leapfrog "huhut väittävät LTE-verkon päivitys on käynnissä perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 16:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde GLG Uutiset , GizmoFusion | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar