onsdag den 16. marts 2011

Google ostaa Green Parrot Kuvia, jotka haluavat tehdä YouTube vids helpompi silmään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/google-buys-green-parrot-pictures-looking-to-make-youtube-vids/:


Jos et pysty korjaamaan sitä, ostaa joku joka voi. Tämä on Googlen taustalla tämä uusin hankinta, koska haltija YouTube on juuri ostanut Green Parrot Kuvia, asianomainen yritys pelkästään tehostamisen ja laadun parantamisen videosisältöä. Käyttämällä joitakin fancy liikkeen ennustaminen algoritmeja, Irlannin käynnistys on voinut rakentaa mainetta viime vuosina, ja nyt se on ollut katkaisi kasvoi suurimman kalan online video meressä. Poistaminen välkkymisen, melu ja läiskät huonosti toteutettu äänitteitä kuulostaa hienolta, mutta olemme kaikkein innoissani Green Parrot videon vakautus ominaisuus. Kun kaikki kamerakännykällä video on ladattu nykyään, siellä on paljon kameran tärähdyksen asuttavat YouTuben arkistoihin, ja lisäksi näiden voimakkaiden jälkityöt tekniikka tuntuu todellinen siunaus meille. Tsekkaa video demoja vakautus-algoritmia ja Green Parrot muita tekniikoita alla.

Jatkaa lukeneisuus Google ostaa Green Parrot Kuvia, jotka haluavat tehdä YouTube vids helpompi silmään


Google ostaa Green Parrot Kuvia, jotka haluavat tehdä YouTube vids helpompaa silmä perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 07:19:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde YouTube blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar