onsdag den 16. marts 2011

Netflix huhutaan viettää $ 100 miljoonaa euroa tai enemmän outbidding kaapeliverkkoa yhden uuden TV-show

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/netflix-rumored-to-spend-100-million-or-more-outbidding-cable-n/:


Vaikka Netflix toimitusjohtaja Reed Hastings on ehdottanut yritys välttää joutumasta sisällön liiketoiminta, määräaika Hollywood raporteista kilpailemaan kaapelikanavat kuten HBO ja AMC uuden David Fincher draamaa pääosissa Kevin Spacey nimeltä House of Cards. Viesti menee siitä, että paljon on vielä neuvotellaan, mutta Netflix on koukussa kahden kauden, josta voisi aiheutua se yli 100 miljoonaa dollaria. Juuri nyt Netflix on tasan käteistä sen 20 miljoonaa vahva tilaajakanta, mutta toistaiseksi se on panostanut se 8 dollaria / kk streaming paketin menot määrä, ei välttämättä laatuun uutta sisältöä myös sen jälkeen käsitellään suhteellisuusteorian Media ja Epix . Käsitellä näin muuttaa asioita täysin ja laittaa se suoraan kilpaile maksutelevision biz, mutta me odotamme ja selvittää kuinka paljon huhu on totta ennen laittanut Deathwatch HBO, Showtime ja loput.

Netflix huhutaan viettää $ 100 miljoonaa euroa tai enemmän outbidding kaapeliverkkoa varten yhden uuden TV-show perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 20:53:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Business Insider | lähde Määräaika Hollywood | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar