onsdag den 16. marts 2011

Verkkosovellukset todettu puuttuvan Safarin hidastustöyssy Ios 4,3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/web-apps-found-to-be-lacking-safaris-speed-bump-in-ios-4-3/:


No, näyttää siltä, ​​ettet kuvittelen asioita, jos ajatteli-app selaimissa että Web-sovellukset tallennetaan iPhonen aloitusnäytössä tuntui hitaammin kuin Safari itse. Ars Technica on nyt vahvistanut, että sivuja tai web-sovellukset ladataan nämä menetelmät eivät ole saavat JavaScript edistää lisätty Safari IOS 4,3 , mikä sivusto todettu olevan noin 2,5 kertaa nopeampi kuin Safari IOS 4,2. Ongelmana on, että nämä sovellukset eivät tarvittavat luvat suorittaa dynaamisesti koodiksi tallennettu kirjoitettava muistiin (kuten Safari ei), joka periaatteessa jättää heidät käynnissä samalla vauhdilla he tekivät IOS 4,2. Ei ole yllättävää, että on saanut jotkut spekuloida, että se kaikki on osa suurta suunnitelmaa Applen osa pakottaa kehittäjiä käyttämään täysimittaisen apps sijaan mobiilisovellukset, mutta Ars Technica muistuttaa, että se voisi aivan yhtä hyvin johtua joitakin teknisiä ongelmat. Osuma lähde linkkiä kaikki tekniset yksityiskohdat.

Verkkosovellukset todettu puuttuvan Safarin hidastustöyssy Ios 4,3 perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 17:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Ars Technica | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar