onsdag den 16. marts 2011

Piratismi on ongelma "hinnoittelua globaalisti," ole valvontaa, väittää uusi raportti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/piracy-is-a-problem-of-global-pricing-not-enforcement-claims/:


Smart evästeet Social Science Research Council on vietti kolme vuotta tutkimiseen media ja ohjelmistopiratismin niin kutsuttujen kehittyvien talouksien - maat kuten Brasilia, Venäjä, Intia ja Meksiko - joka on viime viikolla johti kattavan selvityksen, jonka tarkoituksena on luoda suuntauksia ja syitä luvattoman kulutuksen tekijänoikeuksia. Keskeinen teema raportissa on, että yhä tiukempaa immateriaalioikeuksien noudattamisen valvontaan on osoittautunut tehottomaksi torjunnassa kasvava tulva sisällön piratismia, ja se on sen sijaan ongelma "globaalin hinnoittelun", joka on puututtava ensimmäisenä. Sisältö jakelijoiden suurin huolenaihe on katsoa olevan suojelun nykyisen hinnoittelun rakenteiden hunajapurkiksi kansojen Länsi-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, mikä on johtanut hintojen locales kuten Itä-Euroopassa ja Etelä-Amerikka on keinotekoisesti suhteessa ostovoimaan niiden väestön . Näin ollen syrjään ostaa media laillisella tavalla, kuluttajat ovat huomanneet vetoa, erm, harmaampaa lopussa markkinoiden ruuvaten heidän viihteen tarpeisiin. Siellä on paljon enemmän tämän mietinnön, kuten ehdotetun ratkaisun vahvistaessaan rikki taloudesta, mutta sinun täytyy tarkistaa linkeistä koko kauha.

Piratismi on ongelma "hinnoittelua globaalisti," ole valvontaa, väittää uusi raportti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 19:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Social Science Research Council | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar