fredag den 21. oktober 2011

Microsoft viestiä tulos ennätyslukemissa huolimatta netbook cannibalization

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sTjuovdXGSs/microsoft-posts-record-earnings-in-1q-fy2012-in-spite-of-netbook-cannibalization.ars:


Microsoft on julkaissut sen tulos lausuman ensimmäisen neljänneksen tilikauden 2012, ja se on ollut toinen puskuri neljännes ohjelmisto jättiläinen. Liikevaihto 17370000000dollari on ensimmäisen vuosineljänneksen ennätys, jopa 7 prosenttia vuodessa vuoteen verrattuna, ja pelaajan analyytikko arviot 17200000000dollari. Liiketulos oli 7,2 miljardia dollari, nettotulos oli 5,74 dollaria, ja osakekohtainen tulos oli 68 ¢, vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna kasvaa 1 prosenttia, 6 prosenttia, ja 10 prosenttia vastaavasti. Suuria voittoja tuli liiketoiminnan myynnistä Office Microsoftin eri palvelinsovelluksia, ja vähäisemmässä määrin Vahva kehitys jatkui Xbox 360.


Windows ja Windows Live jako Lähetetty liikevaihto 4870000000dollari, jopa 2 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Windows 7 myy edelleen hyvin, lyömällä kokonaismyynti 450 miljoonaa syyskuussa. Yleistä PC-markkinoilla kasvoi välillä 1 ja 3 prosenttia, ja OEM-lisenssit kasvoi 4 prosenttia, vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, jonka myötä vahvempi kehittyvillä markkinoilla kuin kehittyneillä alueilla. Liiketoiminta PC-markkinoilla kasvoi 5 prosenttia, noin 35 miljoonaa kpl, joiden myynti lisenssien yritysasiakkaille kasvoi 6 prosenttia. Koko kuluttajamarkkinoilla oli tasainen. Myynti perinteisten PC kuluttajille kasvoi voimakkaasti, 14 prosenttia. Kuitenkin näitä myyntivoittoja korvasi Samoin jyrkkä myynnin lasku netbooks, markkinoilla Microsoft sanoo ollaan "cannibalized." Tulevaisuudessa yhtiö luottaa Ultrabooks lisätä Windows myyntiä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic myös halua jäädä taakse ja on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia muotia tällä hetkellä, 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus mukaan valmistajan nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Android 4.0 Source Code tulossa "pian"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bj3UuQtAEuM/android-40-source-code-coming-soon:

itwbennett kirjoittaa "Hyviä uutisia tänään niille teistä, jotka ovat odottaneet uutisia siitä Google olisi avautuminen ICS lähde ja niille teistä, jotka mielestä se oli mennyt hyvää. Android insinööri Dan Morrill paljasti uutta tietoa Android Building Google ryhmä eilen illalla, sanomalla, että Google aikoo "vapauttaa lähde äskettäin ilmoitti Ice Cream Sandwich pian, kun se on käytettävissä laitteissa."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kannettava LTE-verkon laatikkoon demoed, valmiina toimittamaan 4G sotatantereella lähelläsi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/21/portable-lte-network-in-a-box-demoed-ready-to-deliver-4g-to-war/:

BTS Mikä neljä kiloa, karu ja välttämätön älypuhelin toting sotilaita tulevaisuuden? Miksi se on kannettava LTE-verkon laatikkoon, tietenkin. BTS ja Radisys äskettäin demoed niiden CoreTx ja Trillium tuotteita, jotka jonain päivänä tuoda 4G-yhteyden vaarallisia paikkoja kuten katastrofialueilla ja taistelukentillä. BTS jo toimittaa 3G alueille Afganistanin ja nyt työn alla päivittää järjestelmä tukee sekä LTE ja HSPA + . Löydät vielä muutamia yksityiskohtia PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Portable LTE-verkon laatikkoon demoed, valmiina toimittamaan 4G sotatantereella lähelläsi


Kannettava LTE-verkon laatikkoon demoed, valmiina toimittamaan 4G sotatantereella lähelläsi perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 lokakuu 2011 05:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Varhainen Speed ​​testit Windows 8

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKsFbgwbPg4/early-speed-tests-for-windows-8:

adeelarshad82 kirjoittaa "Sinun kuulla usein ohjelmistoalalla että suorituskyvyn optimointi on yksi viimeisistä vaiheista ohjelmiston kehitysprosessiin. Tämä lupaa hyvää Windows 8, ottaen huomioon varhaisessa vaiheessa Developer Preview-jo ennen olemme nähneet todellisen beta -orastava käyttöjärjestelmä on tulossa laajalti kiitosta esitys erityisesti käynnistyksen kertaa. empiirisiä todisteita on aina rohkaisevaa, mutta PCMag päätti ajaa joitakin hyvin varhaisessa testejä OS onko kertomukset olivat toiveajattelua tai jos kyseessä on todellinen mitattavissa vauhtia nopeus. ohella käynnistys ja sammutus kertaa, he käyttivät useita standardi riman verrata Windows 8 suorituskykyä että Windows 7 käytössä samassa koneessa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ehdotettu Iso-Britannia Online kunnianloukkaus säännöt rajoittaisi Nimetön lähettäminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WEOQ9f6xKF8/proposed-uk-online-libel-rules-would-restrict-anonymous-posting:

judgecorp kirjoittaa "Parlamentaarinen komitea Isossa-Britanniassa on ehdotettu, että alueet olisi suojattava kunnianloukkaus väittää vastaan ​​avustajat - niin kauan kuin osallistujien tunnistetaan. anonyymejä viestejä tulee poistaa, jos joku valittaa kunnianloukkauksesta heissä on joukon ehdotuksia, jotka Verkkoyhteisö ryhmillä on kuvattu "jäähdytyksellä. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NVIDIA: n Jen-Hsun Huang: Windows ARM pitäisi lyödä tablets ensin taistelee Intel on huono idea, olisi mukavaa pelimerkkinsä sisään iPad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/21/nvidias-jen-hsun-huang-windows-on-arm-should-hit-tablets-first/:


NVIDIA: n perustaja ja toimitusjohtaja Jen-Hsun Huang ei ole koskaan kuulunut väistää kysymyksen, ja se teki erinomaisesta sulkeminen haastattelu täällä AsiaD. Ulkopuolella (uudelleen) vahvistaa , mitä edessä on Tegra , hän myös puhui avoimesti hänen Käsitys Windowsia ARM vastauksena kysymykseen Joanna Stern. Tässä suurin osa hänen vastaus:


"On tärkeää [Microsoft] olla aseman nämä PC: eihin. Vuodesta Finesse näkökulmasta - En voi puhua heidän puolestaan ​​- mutta olisin tullut ulos tablets ensin Windowsin ARM. Se auttaa, että tämä isn 't PC. Will eilisen Office ajaa huomisen Windowsia ARM PC? Tuleeko uusi versio Office ajaa huomisen Windowsia ARM tablets? Molemmat kysymykset koskevat perintö, ja molemmat ovat noin Office. tosiasiallista täytäntöönpanoa radikaalisti erilainen . En näe mitään syytä tehdä Office 95 toimimaan Windows ARM. Minusta olisi hienoa, aivan ihana - Sanoisin, henkilöä, joka käyttää Windows - Olisi lähes vaatimus minulle, että [ ARM] laite toimii Windows interoperably. Jos Office toimii Windows ARM - se Killer app. Kaikki muu on netissä. "



Hän laati sanoa, että hän toivoisi Office for Windowsia ARM tukisi samat tiedostot että nykypäivän toimisto tekee, pitkälti samalla tavalla kuin Office for Mac lopulta synkronoitu kanssa sen Windows-pohjaisten sisarus. Saat enemmän Huang haastattelu, hypätä ohi tauko!

Jatka lukemista NVIDIAn Jen-Hsun Huang: Windows ARM pitäisi lyödä tablets ensin taistelee Intel on huono idea, olisi mukavaa pelimerkkinsä sisään iPad


NVIDIA: n Jen-Hsun Huang: Windows ARM pitäisi lyödä tablets ensin taistelee Intel on huono idea, olisi mukavaa pelimerkkinsä sisään iPad alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 lokakuu 2011 01:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Lytro uusi valokentän kameralla voit keskittyä kun otat kuvan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vtajSsthfRA/lytros-new-light-field-camera-lets-you-focus-after-you-take-a-picture.ars:



Imaging tiedemies Ren Ng: n vuosien tutkimusta pyydystää "valokenttää" käyttävät yhä korkean resoluution digitaalisen kuvankäsittelyn anturit ovat vihdoin toteutua. Ng yritys, Lytro, julkisti ensimmäisen kulutustavara keskiviikkona-digitaalikamera voitava kerätä "eläviä kuvia", joka voidaan portaattomasti kohdentaa kuvaamisen jälkeen. Vaikka uusi kamera on suunniteltu muuttaa tapaamme ottaa ja jakaa tilannekuvia, tekniikalla on mahdollista muuttaa radikaalisti miten kaikki valokuvat ovat tehneet.


Uusi Lytro Kamera on pieni suorakaiteen muotoinen putki alumiinia, ja f / 2 objektiivi toisessa päässä ja pieni 2 "kosketusnäyttö toisella. vain valvonta on virtapainike, laukaisin, ja liukusäädintä ohjaus 8x zoomi erilaisia ​​sen objektiivin. ei ole säädöt aukko, suljinaika, tai keskittyä-koska Lytro ei tarvitse niitä. Lytro on todennäköisesti lähin vastine "point-and-shoot" valokuvausta, mitä on koskaan ollut olemassa digitaalinen aikakausi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Google Reader on sosiaalisia toimintoja sulautuu Google +

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GKH_qQ8D7OM/google-readers-social-features-merging-with-google:

MrSeb kirjoittaa "hetki sitten Google ilmoitti, että lukija heti ensi viikolla, on siirtymässä lähemmäs Google +. Monet sen sosiaalisia toimintoja (friending jälkeen, jakaminen) ovat haudataan hyväksi Google + vastineet. Onneksi Reader on aina oli kyky viedä RSS Tilaukset ja rehun ryhmien laajalti hyväksytty OPML muodossa, ja tulevina päivinä tämä laajennetaan koskemaan myös jaettuihin otsikoihin, ystävät, tykkää, ja Tähdellä samoin. " Update: 10/21 01:15 GMT S: Päivitetty otsikko ja yhteenveto huomioon ottamiseksi, että lukija on kiinni noin erillisenä tuotteena. Mukaan Google, paitsi sosiaaliset piirteet ovat yhdistetään.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tavaramerkki vaivaa RIM Yli Uusi "BBX" Name

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z1rxnjKvFi8/trademark-trouble-for-rim-over-new-bbx-name:

AZA43 kirjoittaa "ikään kuin sen uusimman BlackBerry palvelu katkeaa - pahin yhtiön historian - ja massaeroa BlackBerry käyttäjiä iOS ja Android eivät olleet tarpeeksi huono, RIM on nyt edessään mahdollinen tavaramerkki oikeusjuttu yli nimeä sen seuraavan sukupolvi BlackBerry OS: BBX. BBX tiedote on merkittävin uutinen tulevan RIM: n BlackBerry Developer Conference tällä viikolla, ja nyt näyttää siltä RIM voinut muuttaa tulevan alustan nimen joksikin muuksi. RIM vain ei voi tehdä mitään oikeus näinä päivinä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft pitää Windows Phone yksiavioinen kanssa Qualcommin piirisarjat, nyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/microsoft-to-keep-windows-phone-monogamous-with-qualcomms-chips/:



Microsoft ei saa hyppääminen dual-core kelkkaan ihan vielä, mutta se ei aseta suuria määriä painotetaan varmistaa sen puhelimet toimivat sujuvasti. Voit tehdä tämän Windows Phone presidentti Andy Lees totesi Bloombergin että se edelleen pitää Qualcomm sen yksinomainen chipmaker, eikä suunnittele työskennellä mikään muu yritys. Mukaan Lees, yksiavioinen suhde tehtiin, jotta Microsoft käyttää erityisiä teknisiä yksityiskohtia, varmistetaan tasaisempi kokemus kaikissa Windows Phones kautta linjan. Lees mainitsi myös, että sellainen tuotantomäärä syntyy tällainen sopimus mahdollistaa myös tuotantokustannukset notkahdus alaspäin, mikä tekee alustan entistä houkuttelevamman OEM. Jos joku teistä on haaveillut Windows Phone NVIDIA tai TI käynnissä osoittaa, älä yritä nipistää itsesi - saatat olla tyytymätön tuloksiin.

Microsoft pitää Windows Phone yksiavioinen kanssa Qualcommin piirisarjat, nyt alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 23:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPowerUser | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Amazon heittää Minor Curveball With HTML5-Powered Kindle Format 8

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pafOPIckCUg/:

bookhtml5

Amazon on ilmoittanut päivityksen Kindle tiedostomuoto integroida monia HTML5 tageja ja CSS-määritteitä. Monet odotettavissa myönnytyksen Amazonin muodossa EPUB-yhteensopiva päivitys, ja tämä tulee kuin pieni yllätys - mutta se on luonnollinen kehitys muodossa, todella, ja tietysti kaikille jo tuttu työkalujoukkoon.


Tavallaan tämä tekee Kindle alustettu kirjojen mitään muuta kuin erittäin pitkiä sivuja, mutta se on oikeastaan ​​kysymys näkökulmasta. Joustavat tilojen ja tunnettu säännöt käsittelyä tekstiä, fontteja, kuvia ja niin edelleen tarkoita, että tiedostomuoto on mukautuva moniin laitteisiin, zoomaustasot, päätöslauselmia, ja niin edelleen.


Täydellinen luettelo uusia tunnisteita ja tällainen löytyy täältä ; Ei ole video-tai audio tag, osuvasti, mutta sen lisäksi, että se näyttää melko normaali kokoelma HTML-elementtejä ja CSS kamaa.


Se on luultavasti hyvä asia, että he lähtevät takana kunnianarvoisa MOBI muodossa, ja niiden valinta, kun muuttavat pois se oli joko liittyä vihollisen riveihin (EPUB), rakentaa uusi formaatti tyhjästä (tylsiä), tai syleillä muotisana, joka vain sattuu täyttää useimmat vaatimukset eBook-tiedostomuotoa. Lisää muutama koukut Kindle-tiettyjä toimintoja, muuttaa laajennus, ja olet saanut itsesi monipuolinen uutta muotoa rikas vedonvälittäjän.


Tämä luonnollisesti tapahtuu julkaisun jälkeen Tuli , joka hyödyttää enemmän kuin mikään muu e-lukija tästä päätöksestä. Lastenkirjat, sarjakuvia ja oppikirjat näyttävät olevan ilmeisin sovelluksiin.


Mitä e-ink-laitteet, Amazon kertoo, että lähikuukausina "uusin sukupolvi Kindle e-ink-laitteet" pääsevät muodossa samoin. Luulen, että jättää pois kaikki asti uusimman erän . Mutta niiden julkaisemiseen työkalu ilmeisesti tehdä kopio (jos mahdollista), joka toimi vanhemmissa laitteissa, todennäköisesti vanhassa muodossa ja jolla ei ollut HTML5-powered kelloja ja pillejä. tablet Ja PC Kindle asiakkaita (kuten niiden Cloud Reader ) voi hyödyntää.









Kiina sanoo sen Internet politiikat ovat avoin ja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/93eDM8q1pg8/china-says-its-internet-policies-are-open-and-clear:

itwbennett kirjoittaa "Vastaaminen Yhdysvaltain pyynnön selittää Kiinan politiikan suhteen estää meitä verkkosivustoja, Kiinan ulkoministeriön sanoi maan Internet politiikka on ollut avointa ja selkeää." Kiinan hallitus kannustaa ja tukee aktiivisesti Internetin kehittyminen ja suojelemme myös sananvapautta Kansalaisten Kiinassa ", sanoi Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Jiang Yu." Toivotamme ulkomaiset yritykset investoimaan ja kehittämään täällä, ja jatkamme edistää avointa politiikkaa markkinoilla. " Pyyntö, arkistoida Maailman kauppajärjestön sääntöjen, on pyrkimys ymmärtää kaupan vaikutuksia tällaisella esto jälkeen monet yhdysvaltalaiset yritykset ovat tehneet valituksia pääsyn verkkosivuilleen Kiinassa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






TSA Doing Random Truck hakuja Tennessee Highway

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nsC_0HtIUJg/tsa-doing-random-truck-searches-on-tennessee-highway:

OverTheGeicoE kirjoittaa "TSA on laajentamassa läsnäolo on amerikkalainen tieverkostoa. Osana Näkyvä Intermodal ehkäisy ja Response (VIPR) ohjelma, TSA aineet ovat nyt töissä 5 painaa asemia ja kaksi linja-autoasemaa Tennesseessä. Ne ovat satunnaisesti tarkistaa kuorma huumeiden ja pommi haistaa koirien, ja kannustaa kuljettajat liittymään heidän ensimmäinen Observer Highway Security Program raportin jotain epäilyttävää, että he näkevät viranomaisille. VIPR väitetään ei vastata mitään erityistä uhkaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.