fredag den 21. oktober 2011

Lytro uusi valokentän kameralla voit keskittyä kun otat kuvan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vtajSsthfRA/lytros-new-light-field-camera-lets-you-focus-after-you-take-a-picture.ars:



Imaging tiedemies Ren Ng: n vuosien tutkimusta pyydystää "valokenttää" käyttävät yhä korkean resoluution digitaalisen kuvankäsittelyn anturit ovat vihdoin toteutua. Ng yritys, Lytro, julkisti ensimmäisen kulutustavara keskiviikkona-digitaalikamera voitava kerätä "eläviä kuvia", joka voidaan portaattomasti kohdentaa kuvaamisen jälkeen. Vaikka uusi kamera on suunniteltu muuttaa tapaamme ottaa ja jakaa tilannekuvia, tekniikalla on mahdollista muuttaa radikaalisti miten kaikki valokuvat ovat tehneet.


Uusi Lytro Kamera on pieni suorakaiteen muotoinen putki alumiinia, ja f / 2 objektiivi toisessa päässä ja pieni 2 "kosketusnäyttö toisella. vain valvonta on virtapainike, laukaisin, ja liukusäädintä ohjaus 8x zoomi erilaisia ​​sen objektiivin. ei ole säädöt aukko, suljinaika, tai keskittyä-koska Lytro ei tarvitse niitä. Lytro on todennäköisesti lähin vastine "point-and-shoot" valokuvausta, mitä on koskaan ollut olemassa digitaalinen aikakausi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar