fredag den 21. oktober 2011

Microsoft pitää Windows Phone yksiavioinen kanssa Qualcommin piirisarjat, nyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/microsoft-to-keep-windows-phone-monogamous-with-qualcomms-chips/:



Microsoft ei saa hyppääminen dual-core kelkkaan ihan vielä, mutta se ei aseta suuria määriä painotetaan varmistaa sen puhelimet toimivat sujuvasti. Voit tehdä tämän Windows Phone presidentti Andy Lees totesi Bloombergin että se edelleen pitää Qualcomm sen yksinomainen chipmaker, eikä suunnittele työskennellä mikään muu yritys. Mukaan Lees, yksiavioinen suhde tehtiin, jotta Microsoft käyttää erityisiä teknisiä yksityiskohtia, varmistetaan tasaisempi kokemus kaikissa Windows Phones kautta linjan. Lees mainitsi myös, että sellainen tuotantomäärä syntyy tällainen sopimus mahdollistaa myös tuotantokustannukset notkahdus alaspäin, mikä tekee alustan entistä houkuttelevamman OEM. Jos joku teistä on haaveillut Windows Phone NVIDIA tai TI käynnissä osoittaa, älä yritä nipistää itsesi - saatat olla tyytymätön tuloksiin.

Microsoft pitää Windows Phone yksiavioinen kanssa Qualcommin piirisarjat, nyt alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 23:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPowerUser | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar