fredag den 21. oktober 2011

Amazon heittää Minor Curveball With HTML5-Powered Kindle Format 8

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pafOPIckCUg/:

bookhtml5

Amazon on ilmoittanut päivityksen Kindle tiedostomuoto integroida monia HTML5 tageja ja CSS-määritteitä. Monet odotettavissa myönnytyksen Amazonin muodossa EPUB-yhteensopiva päivitys, ja tämä tulee kuin pieni yllätys - mutta se on luonnollinen kehitys muodossa, todella, ja tietysti kaikille jo tuttu työkalujoukkoon.


Tavallaan tämä tekee Kindle alustettu kirjojen mitään muuta kuin erittäin pitkiä sivuja, mutta se on oikeastaan ​​kysymys näkökulmasta. Joustavat tilojen ja tunnettu säännöt käsittelyä tekstiä, fontteja, kuvia ja niin edelleen tarkoita, että tiedostomuoto on mukautuva moniin laitteisiin, zoomaustasot, päätöslauselmia, ja niin edelleen.


Täydellinen luettelo uusia tunnisteita ja tällainen löytyy täältä ; Ei ole video-tai audio tag, osuvasti, mutta sen lisäksi, että se näyttää melko normaali kokoelma HTML-elementtejä ja CSS kamaa.


Se on luultavasti hyvä asia, että he lähtevät takana kunnianarvoisa MOBI muodossa, ja niiden valinta, kun muuttavat pois se oli joko liittyä vihollisen riveihin (EPUB), rakentaa uusi formaatti tyhjästä (tylsiä), tai syleillä muotisana, joka vain sattuu täyttää useimmat vaatimukset eBook-tiedostomuotoa. Lisää muutama koukut Kindle-tiettyjä toimintoja, muuttaa laajennus, ja olet saanut itsesi monipuolinen uutta muotoa rikas vedonvälittäjän.


Tämä luonnollisesti tapahtuu julkaisun jälkeen Tuli , joka hyödyttää enemmän kuin mikään muu e-lukija tästä päätöksestä. Lastenkirjat, sarjakuvia ja oppikirjat näyttävät olevan ilmeisin sovelluksiin.


Mitä e-ink-laitteet, Amazon kertoo, että lähikuukausina "uusin sukupolvi Kindle e-ink-laitteet" pääsevät muodossa samoin. Luulen, että jättää pois kaikki asti uusimman erän . Mutta niiden julkaisemiseen työkalu ilmeisesti tehdä kopio (jos mahdollista), joka toimi vanhemmissa laitteissa, todennäköisesti vanhassa muodossa ja jolla ei ollut HTML5-powered kelloja ja pillejä. tablet Ja PC Kindle asiakkaita (kuten niiden Cloud Reader ) voi hyödyntää.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar